Tradingplan uge 16 – Daytrading Kandidater

Så er vi klar med denne uges tradingplan, for de sidste to dage her i ugen efter påske.

Her er de setups som jeg kigger på i denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af søndagens webinar

 

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

På ugegrafen har vi stadig vores bearish bias target som endnu ikke er ramt (11910) fra vores HHLC. Der er dog ikke et setup for mig nu, men DAX vil være på radaren de kommende dage hvor jeg vil holde øje med 15-min grafen for short setups med fraktal linje breakouts.

Råvarer

Guld

Guld ligger i toppen af den langsigtede nedadgående trendlinje, men price-action ser ud til at vi bryder over trendlinjen. Jeg vil kigge efter long setups på 15-min grafen.

Valuta

AUDUSD

AUDUSD ser bearish ud på dagsgrafen og det ser ud til at vi skal ned og teste swing low (dagsgraf) i 0.7472. Der er ikke noget støtte/modstandsniveau setup, og jeg vil derfor holde øje med eventuelle short-positioner på 15-min grafen.

GBPUSD

Efter May udskrev lynvalg i tirsdags fløj GBP i vejret. I dag har vi dannet en Inside Bar på dagsgrafen og jeg kigger efter tegn på (i morgen) hvis vi bryder nedad om det breakout vil fejle og lede til en Inside Bar Failure, eftersom at trenden er opad. Jeg holder øje med 15min grafen og kigger efter fraktal-linje breakouts.

NZDUSD

Vi har en Bearish Engulfing på dagsgrafen og jeg tror vi får en down dag i morgen. Jeg kigger derfor efter short setups på 15min grafen. Dog har jeg en købsordre liggende nede i 0.6961 hvor vi har et utestet niveau på timegrafen. Stop = .6948 og target = .6984.

 USDCAD

Vi har brudt over et vigtigt modstandsniveau i 1.3451 som jeg vil købe på en retest. Stop = 1.3432 og target = 1.3488.

USDJPY

USDJPY ligger inde i en kile-formation på timegrafen. Når vi får et breakout (jeg tror vi får et nedad), så vil jeg handle i retningen af det på 15min grafen.

 

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *