Tradingplan uge 9 – Bullish på aktiemarkedet

Der er desværre ikke noget webinar denne uge, da vi er i processen med at skifte til Zoom.

Vi forventer at være oppe at køre i næste uge med nye webinarer.

Her er et par spændende daytrading setups til denne uge.

Video

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Teknisk set har vi et fejlet breakout på ugegrafen, men når vi kigger på alle de andre tidsrammer er trenden stadig op. Jeg forventer at den fortsætter, og vil gå lang på de setups som der nu engang kommer. På 5min grafen kigger jeg mandag efter et retracement tilbage til niveauet i 11813 med et target oppe i 11900. Jeg tror at vi mandag får en range dag, hvor vi kører op og ned og ikke rigtig trender.

FTSE100

På dagsgrafen kan vi se en bullish pinbar. Det ligner en klar bear-trap og bryder vi over 7272 tror jeg vi skal op og teste 7325. Jeg vil i hvert fald forsøge at gå lang på retesten hvis vi kan bryde over niveauet.

 

Råvarer

Guld

Guld nærmer sig den langsigtede trendlinje på ugegrafen og vi havde en meget positiv uge sidste uge. Vi brød endelig op fra modstandsniveauet i 1240.6, som jeg vil købe på en retest hvis vi kommer tilbage dertil.

 

Valuta

AUDUSD

Vi har dannet et HHLC på ugegrafen og jeg er fortsat bearish for ugen. Får vi et retracement tilbage til 0.7664 vil jeg gå short, men det tror jeg ærlig talt ikke vi gør. Jeg vil også prøve at komme med på breakouts på 15min grafen.

EURGBP

Det ser ud til at vi er begyndt at danne en bund på dagsgrafen og timegrafen. Vi har ikke rigtig kunne bryde videre ned, og kan vi bryde modstandsniveauet i 0,84914 vil jeg gå lang på retesten. Vi har også stadig et gyldigt bias på ugegrafen (LLHC).

USDCHF

På dagsgrafen har vi et HHLC og giver mig et bullish bias, hvis vi vel og mærke kan bryde over 1,008. Gør vi det vil jeg forsøge at købe niveauet på en retest, og alternativt et breakout på 15min grafen.

GBPJPY

GBPJPY er et rigtig spændende valutakryds denne uge. Vi er brudt ud af den langsigtede kileformation på dagsgrafen, vi har en Bearish Engulfing, samt et HHLC på ugegrafen = bearish bias. Jeg går short på retesten af 140,185, selvom det ikke er det bedste niveau. Derudover vil jeg kigge efter breakout muligheder på 15min grafen. Target ligger nede i 138,44.

GBPUSD

Vi har næsten samme situation på GBPUSD, hvor vi har en Inside Bar Failure på ugegrafen, samt et HHLC på dagsgrafen. Jeg går short på retesten af 1,2483 med target nede i 1.2382.

NZDUSD

Det ser ud til, at vi har en bull-trap på dagsgrafen. Vi brød dobbelt bundens halslinje, men vi lukkede under. Kan vi fortsætte trenden nedad, vil jeg forsøge at gå short på retesten af 0,71923.

EURUSD

På dagsgrafen har vi et HHLC som giver et bearish bias for mandag. Jeg vil forsøge at komme ind i en short handel via et breakout på 15min grafen. Target vil være nede i 1.0536.

USDCAD

Vi har en Inside Bar Failure på ugegrafen som giver et teknisk bearish bias, men vi har ikke noget som ellers peger nedad. Jeg vil forsøge mig med en short på retesten af niveauet i 1.3135

USDJPY

Vi har stadig vores bearish bias fra sidste uge (HHLC på ugegrafen). Jeg vil gå short på retesten af det tidligere støtteniveau i 112,6.

 

Som i kan se, så er nogle af de nævnte setups modstridende, og det afhænger af price-action hvilke handler jeg vil gå ind i. Men dollar styrke på kort sigt og ellers bearisb for ugen. GBP ser meget svag ud, og YEN ser stadig stærk ud. Trenden på aktiemarkedet er stadig op og bullish.

 

God trading!

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *