Tradingplan – uge 30

Så er det igen tid til at kigge graferne igennem for interessante prisniveauer og setups i den kommende uge. Vi kigger som sædvanlig på de store aktieindeks, råvarer samt relevante valutapar.

Vi beklager, at der er lidt problemer med lyden fra starten til omkring 08.00 i videoen.

Aktieiendeks

DAX

DAX ser ud til at fortsætte sin optrend efter fredagens bear-trap.

Jeg tror, vi får fyldt Brexit-gap’et her i denne uge og vil personligt kigge efter købspositioner i starten af ugen. Hvis vi bryder vi 10.200 clean vil jeg prøve at købe niveauet på en re-test.

FTSE 100

Som på DAX fik vi i fredags en bear-trap, som sendte os højere op. Det ser ud til, at vi skal videre op i løbet af ugen. Jeg kigger efter at gå lang, hvis vi bryder 6.740 og kan komme tilbage og re-teste niveauet.

SP500

Jeg var selv short SP500 i sidste uge – og forventede faktisk, at vi skulle længere ned. Jeg kom ud med en lille gevinst på 1.2R, hvilket var acceptabel.

Jeg er lidt mere skeptisk på SP500 – end på DAX og FTSE – og kunne godt se en bull-trap her mandag. Vi har en Inside Bar på dagsgrafen i fredags, og den kunne godt gå hen og fejle. Det kunne være et interessant short-play, hvis vi brød Inside Baren opad og endte med at lukke inden for Inside Bar-rangen og dermed dannede en Inside Bar Failure. Hvis det sker, så vil jeg helt klart jagte en short-handel.

Råvarer

Guld

Guld ser ud til at skulle korrigere opad i starten af næste uge. Jeg kigger dog efter at sælge et rally. Vi har et godt modstandsniveau (tidligere støtteniveau) oppe i 1.350 som ikke er blevet testet af markedet endnu. Derudover har vi vores .618 fibonacci retracement lige oven i niveauet, hvilket gør det endnu mere attraktivt at sælge på en re-test. Det eneste problem er den markante swing-high i 1.347. Hvis jeg bliver fyldt short, så  vil jeg være meget opmærksom på, hvordan prisen reagerer, når vi når derned. Ellers vil mit target være næste niveau under markedet i 1.338,5.

Olie

Jeg er ret bearish i olie, eftersom vi har brudt et stort støtte-niveau som nu burde fungere som modstand for markedet. Der er dog ikke nogen entry for mig, som det ser ud nu, da bruddet ikke var clean.

Jeg vil i stedet se, om jeg ikke kan komme med på en lang handel på USDCAD (olien og USDCAD er omvendt korrelerede).

Sølv

Sølv ligger lige nu inde i en Kileformation.

Jeg er afventende og vil først handle, når vi får et brud på den. Bryder vi det nuværende støtteniveau i 19.200 nedad vil jeg næsten helt sikkert være short på en retracement tilbage til det niveau. Men indtil vi bryder Kileformationen , så vil jeg være afventende.

Valuta

AUDJPY

AUDJPY ser rigtig god ud i forhold til en short-position, hvis vi kan bryde 78,9 og teste niveauet fra den anden side. Skulle vi komme helt ned i 78,3, så vil jeg købe det på en re-test.

AUDUSD

På AUDUSD har vi et uberørt modstandsniveau oppe i 0.7575 som jeg gerne vil sælge, hvis vi får et rally derop. Skulle vi bryde niveauet i 0.75150, så vil jeg se om jeg ikke kan komme med på en lang handel på en re-test af niveauet. Vi har også en markant swing-low nede i 0.7407, som har god potentiale til en bear-trap. Jeg kunne sagtens finde på at gå lang, hvis vi på dagen er oversolgt (=prisen er over dagens ATR) og bryder den, men lukker over.

EURGBP

Jeg er rimelig bearish EURGBP for ugen og vil hovedsageligt kigge efter short handler.

Vi har stadig et åbent gap nede i 0.8098, som jeg tror vi godt kunne se fyldt enten denne uge eller næste uge. Et muligt short setup for mig er, hvis vi bryder niveauet i 0.8298 og derefter re-tester det.

USDCHF

USDCHF ser også rigtig interessant ud som short kandidat til næste uge.

Vi befinder os i toppen af en nedadgående trendkanal på dagsgrafen og har fejlet et udbrud. Jeg vil gerne se et brud af niveauet i 0.9843 og så lægge en short-ordre ind til re-test med target nede i 0.9762.

GBPUSD

Jeg er ret bearish og vil – afhængig af åbningen søndag nat – gå short oppe i 1.3162. Vi har en omvendt Skulder-Hoved-Skulder-formation på dagsgrafen, men den ser ud til at fejle med fredagens Bearish Engulfing candlestick. Target vil være 1.3021.

USDCAD

Kursen har forsøgt at bryde det nuværende modstandsniveau i 1.318. Jeg er ret overbevist om, at vi bryder det denne uge. Hvis vi bryder succesfuldt, så vil jeg købe på en re-test.

Video

Her er video, der gennemgår ovenstående markeder.

Det var alt for nu.

Jeg vil komme med lidt opdateringer i løbet af ugen nedenfor artiklen her eller på vores Facebook-side.

Ha´ en rigtig god handelsuge!

Spørgsmål eller kommentarer?

Skriv endelig nedenfor.

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

1 kommentar til “Tradingplan – uge 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *