Dagens Handler (27.2.2017)

Mandag startede fint for mig og jeg har været inde i to handler i dag. Begge vindere, men ikke så store som jeg havde håbet på.

GBPUSD

Kl 07.00 så jeg at GBPUSD – som var med i denne uges tradingplan – begyndte at bryde under en fraktallinje. Da den lukkede under tog jeg en short på 15min grafen og havde ved udgangspunktet en Risk to Reward på 2.9R. Jeg satte en alarm til når den brød det vigtige sving punkt i 1.239, og den missede desværre mit target med 2 pips.. Da vi så lukkede over det vigtige svingpunkt besluttede jeg at gå ud, da jeg ikke ville risikere at give min åbne profit tilbage.

Det blev til +1.6R. I kan se, at hvis ikke jeg var gået ud dér, så var jeg blevet stoppet ud til -1R. God beslutning, men det er nu også en fast regel jeg har, at hvis vi fejler et breakout på et vigtigt svingpunkt på vej til target, så lukker jeg min handel manuelt, ligegyldig hvad.

AUDUSD

Jeg blev tidligt i morges kl 05:45 fyldt på min short ordre på AUDUSD. Dette setup var også med i denne uges tradingplan, hvor du kan se det i detaljer og hvorfor jeg så gerne ville være short. Jeg var 0.6 pips fra at blive stoppet ud, så det var ret heldigt at jeg overlevede. Handlen var oppe med +2.6R, men jeg endte desværre med at blive taget ud på mit trailing stop til +0.8R. Jeg kigger dog efter en ny entry, da jeg stadig tror at AUDUSD skal sydpå over de næste par dage. Nedenfor er et screenshot af handlen i SpreadMarket.

 

Her kan i se mine ordre og fills:

Dagen endte med et samlet plus på 2.4R.

 

Jeg håber, at i andre også har haft en god trading dag 🙂

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *