Tradingplan uge 19 – Buy The Rumour, Sell The Fact?

 

Så er Macron blevet valgt som Frankrigs næste præsident og det har skabt røre i markederne. Jeg tror, at vi har et klassisk “buy the rumour, sell the fact”. Herunder er tradingplanen og de setups jeg kigger på i denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af mandagens webinar

 

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Vi fik i sandhed et “buy the rumour, sell the facts” scenarie i forhold til præsidentvalget i frankrig. Dax faldt med det samme efter åbningen mandag og jeg kigger fortsat efter short positioner indtil vi når det store støtteniveau i 12380, eller at price-action fortæller mig anderledes. Jeg kigger også efter en bull-trap på timegrafen i 12832.

Råvarer

Guld

Guld er stadig i en kraftig nedtrend, men vi begynder at nærme os et godt støtte/modstandsniveau. Jeg har en købsordre liggende nede i 1205.1 i tilfældet af at vi skulle komme derned. Jeg kigger stadig på at shorte på 15min grafen på fraktal breakouts.

Crude Oil

Crude Oil har lukket under et vigtigt støtteniveau på dagsgrafen og er i en generel downtrend. Jeg ønsker derfor at være short, og har en short ordre liggende oppe i 47.07. Jeg kigger også på 15min grafen efter short muligheder. Derudover kigger jeg efter en bear-trap nede i 43.73.

Valuta

GBPUSD

På dagsgrafen har vi et bearish kursmønster, nemlig 3 drives to a high med RSI divergens. Jeg kigger derfor efter at shorte i morgen på 15min grafen.

EURUSD

Jeg er også bearish EURUSD, og lidt ligesom dax vil jeg mene at vi har et buy the rumour sell the fact scenarie. Jeg kigger efter short muligheder på 15min grafen.

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *