LIVE WEBINAR MANDAG – Tradingplan uge 19 – Præsidentvalg i Frankring

Denne uge er lidt speciel, da vi har præsidentvalget i Frankrig søndag d 7.5.

Jeg har personligt set rigtig mange tradere på de sociale medier skrive at de tror Macron vinder valget og er long blandt andet EURUSD og DAX.

Jeg siger ikke at det er sandsynligt at Le Pen vinder, men hvis hun gør, så tror jeg vi ser ekstreme gaps i markedet. Jeg tror ligeledes ikke der er så stor upside i EURUSD og DAX selvom at Macron vinder. For mig at se, kunne vi sagtens få et “buy the rumor, sell the fact”. Men, jeg har ikke selv nogle positioner åbne her over weekenden, så det er ikke fordi det rør mig personligt.

I denne uges tradingplan skal vi kigge på  interessante setups til resten af ugen.

Jeg gennemgår markederne med teknisk analyse (primært støtte og modstandsniveauer) og markedsstatistik.

Du kan benytte lejligheden til at få et dybere kendskab til teknisk analyse og til at få svar på eventuelle trading-relaterede spørgsmål.

SpreadMarket sponsorer webinaret, derfor er det gratis at deltage. Der er dog et maksimum på 100 deltagere, så hvis du vil være sikker på en plads så registrer dig med det samme.

Tilmelding

Hvis du har deltaget i et af vores webinarer før, så behøver du ikke at tilmelde dig. Så burde du allerede have fået en invitation på mail med et link til tilmelding.

Har du ikke før deltaget i vores webinarer, så kan du tilmelde dig via dette link.
Vi ses mandag aften klokken 20.30!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *