Den seneste udvikling i Bitcoins – 13/5-2017

Bitcoin brød ud af de all-time highs og går parabolsk på den større trend. Vi ramte mit første mål på $ 1800 og ramte en vis modstand i dette område. Når det er sagt, fordi den større 3-årige BTC-tendens ser ud til at være parabolsk, kan det ende med at skubbe fremad.

$ 2000 er et psykologisk runde nummer, der sker ved at bryde 1.618 Fib forlængelsen på den større 3-årige trend. Hvis dette niveau brydes, kan det føre til en voldsom acceleration, når prisudviklingen bliver parabolisk i en næsten lodret stigning.

Trendudvikling i Bitcoinmarkedet

Trends har tendens til at have deres forskellige faser. De starter langsomt og i sidste ende accelererer de til et punkt, hvor de går næsten lodret og bliver overdrevet i pris. Bitcointrenden startede teknisk i 2015, da prisen gik sidelæns i akkumulering. Denne sidevejs pris  i slutningen af ​​en nedadgående tendens er den første fase og en overgang til et Bull-marked. Siden brud på modstanden i $ 300 i november 2015 har bitcoin givet gode gevinster. I første omgang ville det konsolidere i 6 måneder, før det blev op til et nyt niveau, men de sidste to breakouts skete inden for en meget kortere tidsramme.

Den sidste fase af en bull-trend  er den parabolske udblæsning. Dette er når markederne skyder lodret op og begynder at gøre hurtige prisstigninger på meget kort tid. I 2013 gik prisen fra $ 100 til $ 1250 inden for en måned. Parabolske “blow-out” er den mest spændende del af trenden, men det ender tit i et kraftigt  retracement, hvilket ofte er starten på et bear-marked. Under disse hurtige bevægelser er det vigtigt, at man ikke forsøger at ramme toppen præcist. Man skal også passe på med at starte på at shorte for tidligt, idet disse trends tit kan gå meget højere end de fleste forventer.

Hvis bitcoin laver en stor korrektion på de nuværende prisniveauer og konsoliderer, så vil dette holde bull-trenden sund og intakt. Hvis vi fortsætter opad og bryder $ 2000, er $ 3000 mulig inden for en kort periode. Min seneste runde af altcoinfortjeneste øgede mine bitcoin holdninger x3 og jeg har til hensigt at udbetale 25/40% af min portefølje trinvis på hvert niveau op, hvis vi fortsætter med at gå parabolic. Dette vil sikre, at jeg lukker hård profit ind (i Dollars/euro/dkk), og vil gøre mine kommende handler i en potentiel begyndende beartrend mere afslappet.

Mine forventninger til markeder

Jeg er bullish på bitcoin på lang sigt, men at tage hård profit. Når det er sagt, er jeg ikke behov for at se prisen gå højere. Jeg solgte 3% af min portifølje på det nuværende niveau(1900), og mit næste mål for salg er $ 2500/3000, hvis vi når der til. Jeg har også bitcoins, som jeg vil holde langsigtet i løbet af de næste 5-10 år.

Hvis markedet skifter til en beartrend, skifter jeg fokus og trader på fald i stedet.
Jeg skal nok holde jer opdateret på mine forventninger og mine handler i markedet.

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *