Tradingplan uge 18 – Bullish USD

Vi har en del vigtige nyheder på programmet denne uge. Blandt andet har vi Non-Farm payroll rapporten fra USA fredag.

Webinaret denne uge var et sædvanligt strategi-webinar, dog havde jeg med vilje ikke forberedt mig så i kunne se hele processen bag analysen.

Jeg er generelt bullish dollaren denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af mandagens webinar

 

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Vi fik et stort gap op i sidste uge efter den første valgrunde i frankring. Jeg kunne godt forestille mig at vi skal ned og besøge det gap. Bryder vi under støtteniveauet 12405 vil jeg begynde at kigge efter short setups.

Råvarer

Guld

I mandags dannede vi en Bearish Engulfing på dagsgrafen. Vi har brudt et stort støtteniveau i 1261 og jeg har lagt en ordre ind til at gå short i 1262 på retesten. Mit stop ligger oppe i 1264.8 og target er nede i 1252.

Valuta

EURJPY

EURJPY er ved at bryde op fra den langsigtede nedadgående trendlinje. Jeg har en købsordre til at gå long på det gamle modstandsniveau i 122.19 med stop i 121.86 og target i 122.91.

USDCHF

USDCHF er inde i en rektangel på timegrafen, men hvis vi bryder op fra den, så vil jeg helt sikkert købe toppen på en retest.

USDCAD

Vi har brudt over et vigtigt modstandsniveau i 1.36. Jeg er som sagt ret bullish dollaren, så hvis vi kan bryde det nuværende modstandsniveau i 1.3883 så vil jeg helt klart købe det på en retest.

 

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *