Tradingplan uge 7

Så er vi klar med denne uges tradingplan. Aktiemarkedet ser ud til at skulle højere op efter at vi fejlede en korrektion i sidste uge. Både guld og olie ser bullish ud, og på valutamarkederne er der også et par spændende setups.

Her er tradingplanen som video (optagelse af webinaret):

Og her er den på skrift.

Aktieindeks

DAX

Vi har en bullish Inside Bar Failure på ugegrafen som giver et target oppe i 11814. Kan vi bryde 11720 vil jeg aggressivt søge en long entry på en retest af et tidligere modstandsniveau.

FTSE100

FTSE ser ligesom DAX også bullish ud. Der er ikke noget long setup for mig lige nu, men jeg vil dog kigge efter en kortsigtet bull-trap ved ATH i 7359.

 

Råvarer

Guld

På guld har vi et LLHC på dagsgrafen som giver et target på 1244.6. Jeg har desværre ikke noget købssetup lige nu. Derudover er der stadig et godt level til en short højere oppe i 1255.1, med stop i 1259.6 og target i 1244.6.

Olie

Olien ser ud til at skulle bryde op fra konsolidering. Gør vi det, så vil jeg købe en retest af niveauet.

Valuta

 

AUDUSD

AUDUSD har brudt op fra et bull-flag. På ugegrafen har vi en Inside Bar, og det er yderst sjældent at vi ikke bryder en af siderne. Og som chartet ser ud, så er jeg ret sikker på at det bliver et brud opad. Jeg går lang på retest af 0.7659 med stop i 0.7644 og target i 0.77.

GBPUSD

Vi har et ugentligt LLHC. Begynder vi at bryde de nogle modstandsnviveauer vil jeg gå lang på retests.

NZDUSD

Vi har en Bearish Engulfing på ugegrafen ved et godt niveau. Jeg kigger efter en short på retest af 0.7244, stop = 0.7267 og target = 0.7153.

 

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *