Tradingplan uge 14 – Trends i denne uge

Så er vi klar med denne uges tradingplan. Husk, at vi har Non-farm payrolls på fredag, hvilket ugens vigtigste økonomiske nyhed.

Her er de setups som jeg kigger på i denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af mandagens webinar

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Vi er nu meget tæt på en ny ATH (all time high). Trenden er stadig op og som det ser ud nu er jeg udelukkende på jagt efter long handler. Der er et godt niveau nede i 12083 som endnu ikke er blevet testet på timegrafen. Det er jeg villig til at købe blindt med et stop i 12048, og med et åbent target (jeg ved først hvor target er når vi har dannet lidt mere struktur).

Dow Jones

Vi har en LLHC på ugegrafen som endnu ikke er “aktiveret”. Begynder vi at bryde over de 20750 vil jeg kigge efter lange positioner med et target oppe i 20985.

Råvarer

Guld

Guld har netop brudt op fra en nedadgående trendlinje og ser ud til at skulle fortsætte sin optrend (timegrafen). Jeg kigger efter at gå lang på retesten af 1248.9 med stop i 1246.4 og target i 1256.3.

Valuta

AUDJPY

Trenden på AUDJPY er stadig nedadgående og jeg kigger primært efter short handler. Der er et niveau over markedet som jeg vil gå short på (84.64), men jeg tror ikke vi ser det denne uge. Mit fokus ligger på 15min grafen hvor jeg vil prøve at fange breakouts fra fraktal-linjer.

USDCHF

USDCHF har en Bullish Engulfing på ugegrafen som giver et bullish bias. Der er dog et rigtig godt level over markedet til at gå short på (1.0073). Jeg kigger dog kun efter et lille retracement tilbage til 1.0038 da vi har det overordnede bullish bias.

EURUSD

EURUSD har brudt et massivt support niveau i 1.072 som jeg vil gå short på en retest på hvis vi kommer derop.

USDJPY

Vi har en LLHC på ugegrafen, som ikke er aktiveret endnu. Lige nu ser det ikke ud til at vi skal op og ramme target, men begynder vi at handle over 111.58 vil jeg helt klart kigge efter at gå lang.

 

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *