Dagens Handler 06.04.2017

Jeg har netop lukket dagens sidste handel i DAX. Det blev til to handler i dag, som begge var setups lige efter bogen. En vinder og en taber og med dagen samlet set i et plus på 1.7R. I kan se mine fills nederst i artiklen her.

Short i EURJPY

Den første handel på dagen var en short i EURJPY. Det var et Open Range Breakout short-setup. EURJPY så svag ud på flere tidsrammer, og vi havde også et HHLC på dagsgrafen som bias. Handlen kan i se nedenfor på 15min grafen, hvilket ramte mit target på 2R på omkring 10 minutter.

Short i DAX

Dagens anden handel var en short i DAX. Det var et klassisk støtte/modstandssetup hvor vi på timegrafen havde brudt et signifikant støtteniveau og som jeg planlagde at gå short på. Handlen endte dog i en taber på -0.3R. Jeg har en regel om, at når vi lukker over (hvis jeg er short) det første forsøg på at drive kursen ned, så går jeg ud (se grafen nedenfor). Jeg var dog ude og havde dårlig mulighed for at se grafen så jeg havde sat en alarm til hvis vi brød det punkt. Det gjorde vi lige efter klokken 16 og da jeg ikke havde tid til at kigge på grafen for at se om vi rent faktisk var lukket over, så valgte jeg blot at lukke handlen til en lille taber på -0.3R. Havde jeg været hjemme havde jeg først kunne lukke handlen klokken 17, hvilket havde resulteret i en taber på -0.5R. Man har åbenbart lov til at være lidt heldig engang i mellem 🙂

Så alt i alt en fin dag.

Ordrer

Her kan i se de to handler fra platformen SpreadMarket. Risikoen per handel er stadig 0.5% af kontoen, men jeg øger den igen til 1% efter jeg er kommet op på et vist plus.

Jeg håber at i andre også har haft en god handelsdag. Så bliver det spændende i morgen med Non-Farm payrolls rapporten i USA, hvilket forhåbentligt giver god volatilitet.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *