Tradingplan uge 43

Vi fik igen afholdt et vellykket webinar her i søndags med den ugentlige tradingplan og lidt spørgsmål fra deltagerne – næsten i hvert fald. Det er blevet optaget, men det er optaget gennem ClickMeeting’s optager som desværre ikke optager hele min skærm. Det vil sige, at kvaliteten på videoen ikke er helt i top, desværre. Det problem er løst næste uge ved, at jeg optager med mit eget optager-program som sædvanlig.

Her er de setups som jeg kigger på i denne uge:

Aktieindeks

DAX

På ugegrafen ser det stadig ud til at vi skal op og teste de 10810. Mit bias generelt for ugen er derfor mere bullish end bearish, og sidste ugen Volume Profile indikerer også at vi skal opad, da vi er lukket over vores Value Area High. Jeg kigger her mandag morgen efter at gå lang, med et target op og teste sidste uges high oppe i 10748.

FTSE100

På FTSE har vi også relativ bullish price action på dagsgrafen. Jeg vil gå lang hvis vi kan bryde og reteste niveauet i 7058.

Dow Jones

På det amerikanske aktieindeks Dow Jones, har vi en bullish Pin-Bar på dagsgrafen. Jeg venter med at gå lang til at vi har brudt og retestet niveauet i 18250.

Råvarer

Guld

Guld ser ud til at korrigere videre op denne uge. På dagsgrafen har vi lukket flot over et modstands område, og det ser ud til at vi skal lave et til ben højere denne uge. Der er desværre ikke noget købssetup for mig endnu.

Olie

På ugegrafen ser det for mig ud til at vi skal have en korrektion tilbage til de 49$. Men når vi kigger på ugegrafen kan der jo nå at ske rigtig meget før at vi ser de 49$. Her de næste par dage ser det faktisk bullish ud for olieprisen, og jeg tror vi skal op og teste de 51.90 før vi ser en vending nedad. Jeg går lang hvis vi kan bryde 51$ og reteste det.

Sølv

Vi har lidt samme billede som på guld. Dog har vi to gange Inside Bars på ugegrafen. Der en rigtig høj sandsynlighed for, at vi bryder mindst én af siderne denne uge. Jeg er mest overbevist om at vi bryder opad. Jeg kigger derfor efter at gå lang på et brud og retest af 17.54. Target vil da være Inside Bar high i 17.76.

Valuta

 

GBPUSD

Kan GBPUSD korrigere længere op, så er jeg en køber på et brud og retest af niveauet i 1.232.

USDCAD

Jeg missede desværre en rigtig, rigtig god handel sidste uge som ville have givet +6R. Dog ser det ud til, at der er mere at hente i USDCAD. Jeg har en købsordre nede i 1.3258 med target i 1.3412 og stop nede i 1.3204. https://www.tradingview.com/chart/USDCAD/6CHW6tdY-2-touch-level-with-HTF-bias/

USDJPY

Vi er ved at have dannet en Skulder-Hoved-Skulder formation på dagsgrafen. Jeg tror personligt at vi skal korrigere nedad denne uge og vil derfor kigge efter at gå short hvis kan bryde og reteste 103.51.

 

Det var alt for denne uge. I kan se videoen nedenfor her, og den er som sagt ikke i bedste kvalitet. Det lover vi, at den er næste uge. God trading!

 

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *