Tradingplan – uge 24

Så blev det weekend og igen tid til at tage et kig på markederne og mulighederne for at daytrade i den kommende uge.

Fredag så vi noget af et sell-off i aktieindeksene og mit billede har overordnet set ændret sig fra det positive til det negative.

Jeg kigger på at sælge DAX, FTSE, SP500 og olie. Olien er min favorit til næste uge.

Det jeg ellers kigger på er:

DAX

Jeg er bearish på DAX og kigger efter at sælge 10.036, hvis vi kan komme derop mandag. Ellers kigger jeg efter at sælge en re-test af 9.770, hvis vi kan bryde det niveau.

FTSE

Vi har en Bearish Engulfing candlestick på ugegrafen opstået i toppen af en kileformation. Vi har også en Skulder-Hoved-Skulder-formation på dagsgrafen. Ligesom på DAX kigger jeg efter at sælge.

SP500

Jeg vil gerne sælge i 2.108, da det er et godt niveau, og fordi vu har en 0.618 Fibonacci, hvilket overlapper med en re-test af den Skulder-Hoved-Skulder-formation, som vi er brudt ud fra.

Crude Oil

Vi har en fejlet Inside Bar på ugegrafen. Det vil sige, at den er brudt opad, men har lukket inden for inside barens range.

Statistisk set har vi en rimelig sandsynlighed for at se 47.72 i løbet af næste uge.

Jeg har en ordre inde til at sælge i 50.32. Men jeg er ikke sikker på, vi kommer derop, men jeg ville være en meget glad sælger, hvis vi gjorde.

Sølv

Jeg er stadig positiv på sølv og kigger på at købe i 16.50. Dog tror jeg, at vi starter ugen negativt med et tilbagefald i prisen. Selvom om jeg er bearish på kort sigt, så vil jeg passe på med at sælge, da trenden stadig er stærkt opadgående.

AUDUSD

Jeg vil gerne købe AUDUSD, hvis vi kommer ned i 0.73000. Dog skal jeg gerne se noget price-action, der viser styrke fra køberne.

EURUSD

Kan vi få noget overbevisende price-action, så vil jeg købe omkring 1.12200. Vi ligger stadig i en opadgående trendkanal på dagsgrafen, så jeg kunne sagtens se en videre stigning i løbet af næste uge.

USDCAD

Da jeg er negativ på olien, så er jeg naturligvis bullish USDCAD (de er omvendt korrelerede). Kan vi bryde 1.27700 overbevisende, så vil jeg købe på en re-test af niveauet.

Vi har også en Bullish Engulfing candlestick på dagsgrafen, hvilket indikerer optur de næste par dage.

USDJPY

Det er næsten samme setup som på USDCAD ovenfor. Jeg er positiv og vil købe på en re-test af 107.250. Til gengæld sælger jeg 108.500, da det er et super godt niveau. Jeg kigger dog kun efter et lille bounce.

Video med gennemgang af markederne

I nedenstående video på 28 minutter gennemgår jeg markederne i detaljer med udgangspunkt i teknisk analyse.

Hav en god trading uge og trade safe!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig nedenfor.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

7 kommentarer til “Tradingplan – uge 24

 1. Hej Gustav
  Jeg har nu fulgt dine forventninger til ugen der kommer i en tid – jeg vil bare sige dig tak for dine meget uddybende videoer. Jeg er relativ ny i dette game, og lær utrolig meget ved at følge dine videoer og hører dine tanker for dine handlinger.

  mvh
  Gitte

  1. Hej Gitte.

   Tak for rosen, jeg er glad for at høre at det kan bruges 🙂 Du skal endelig sige til hvis der er noget du vil høre mere om eller få uddybet.

   God weekend!

 2. I dag kigger jeg efter at købe FTSE eller SP500. Det gør jeg dels fordi det er gode niveauer, dels fordi at hvis prisen når ned til mine niveauer i dag vil prisen være over dens daglige gennemsnits bevægelse. Selvfølgelig kan markedet fortsætte ned, men der er en høj sandsynlighed for at vi ser en reaktion ved disse niveauer hvis markedet rammer dem i dag. Dog tager jeg ikke begge handler, kun en af dem. Jeg håber det bliver FTSE da den har den bedste Risk to Reward ratio. FTSE: https://www.tradingview.com/chart/UK100/EA7XbTCU-Buying-FTSE-5964/ SP500: https://www.tradingview.com/chart/SPX500/ln3DBXPA-Buying-Spoo-2060/

 3. Tak igen Gustav for dine rigtige gode og let forståelige videoer. Meget lærerige, godt formulerede og letforståelige kommentarer. Godt du er blevet koblet på et supersite som daytraderland. com:)

  1. Tusind tak Jørgen!

   Skriv endelig hvis der er et tema eller andet du gerne vil høre mere om, så kan jeg tage det op i en video i fremtiden 🙂

   God weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *