TRADINGPLAN UGE 13 – EURO I OPTREND

Nu er vi i sidste handelsuge i marts og dermed sidste handelsuge for første kvartal i 2017. Vi har ikke super mange nyheder denne uge, men den sidste handelsuge på måneden og ikke mindst kvartalet plejer altid at være volatil.

Her er de setups som jeg kigger på i denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af søndagens webinar

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Jeg ser ikke det store i DAX. Trenden er dog stadig opadgående, men der er ikke noget bias. Jeg kigger efter om vi kan bryde modstandsniveauet i 12113 og eventuelt handle det på en retest med target i 12180. Derudover kunne 12180 være en interessant short mulighed hvis vi får en bull-trap på timegrafen.

FTSE

FTSE har brudt sin langvarige trendlinje. Eneste setup som jeg ser lige nu, er en short oppe i 7407 i det tidligere støtteniveau. Bryder vi under de 7300 vil jeg kigge efter en short på en retest af niveauet med et target nede i de 7260. 7263 kunne være en god long mulighed hvis vi får en bear-trap på timegrafen. Jeg ville helst se at vi var forbi Dagens ATR dér.

Råvarer

Guld

Vi har et tidligere modstandsniveau i 1235.2 som endnu ikke er testet på timegrafen. Jeg har en limit-ordre inde til at købe 1235.2 med et stop i 1232.6 og target i 1240.8. Der er ikke en klar trend på dagsgrafen, så denne handel er blot fra ét niveau til det næste.

Olie

Crude Oil handler i en trading range på timegrafen og jeg venter med at handle olien til at vi bryder over 49.45 eller under 47.07. Begge niveauer ville være interessante at handle på en retest.

Valuta

AUDJPY

På dagsgrafen har vi en ret markant LLHC som giver et target oppe i 85.52. Jeg vil derfor mandag morgen se om jeg kan komme ind i en long position, eventuelt på en retest af 84.96. Dog er den overordnede plan at gå short på retesten af det store niveau i 85.8. Stop vil være i 85.99 og target nede i 85.08.

EURGBP

EURGBP er et klassisk eksempel på, at vi bryder en langsigtet trendlinje (hvor trenden skifter), hvor vi derefter retester den og den nye trend forstsætter. Jeg er helt klart long-biased denne uge så længe at vi handler over 0.8593. Bryder vi succesfuldt over de 0.8661 vil jeg prøve at komme med på en long position på en retest.

GBPJPY

GBPJPY er et godt eksempel på et marked jeg holder mig langt væk fra at handle. Vi har haft ekstrem lav volatilitet på dagsgrafen her den sidste måneds tid, hvilket ses tydeligt på ATR. Sidste volatilititen var så lav var helt tilbage i december 2015. Jeg holder mig derfor ude af dette marked indtil vi bryder over 140.74 eller under 137.7.

GBPUSD

GBPUSD har haft en fin stigning over de sidste par uger. Den begynder dog at se lidt “toppy” ud og det ser ud at til at vi skal have en lille korrektion. Jeg kigger efter et kortsigtet køb nede i 1.2381 med target i 1.2422 og stop i 1.2359. En kortsigtet short på retesten af 1.2468 er også en mulighed, men igen, da trenden overordnet set er op, i hvert fald på timegrafen, så vil jeg hellere være long end short.

EURUSD

EURUSD ligger i toppen af et stort modstandsniveau på dagsgrafen. Jeg kunne sagtens se at vi bryder op fra det i denne uge, og vil helt klart være long på retesten hvis vi gør.

 

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

1 kommentar til “TRADINGPLAN UGE 13 – EURO I OPTREND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *