Dagens handel – Open Range Breakout

Jeg har netop lukket dagens første handel med et plus på 2.2R. Det var i valutakrydset EURJPY og med strategien “Open Range Breakout”.

I går dannede vi en Bearish Engulfing Candlestick på dagsgrafen, hvilket gav mig et bearish bias for dagen. Se nedenstående billede.

Jeg så derudover, at vi i løbet af nattet havde retracet en del. Jeg ville derfor gerne være short.

Jeg har i den seneste tid udviklet en break-out strategi baseret på trend-following og “opening range” som jeg handler på 15-minutters grafen. Opening range har jeg defineret fra 07-09. Denne strategi skal vi nok komme ind på i en senere artikel. Det vigtige er, at man kun tager de break-outs som er med den overordnede trend. Se nedenstående billede med detaljer.

Ellers er der ikke så meget at sige til handlen end, at den ramte mit +2.5R target relativt hurtigt. Dog blev den realiserede R = 2.2, da spreadet tog en lille bid af overskuddet.

For god ordens skyld har jeg vedhæftet mine fills som i kan se på nedenstående billede. Jeg kører stadig med en lav risiko per handel på 0.5%, da jeg i øjeblikket har en lidt stor portefølje af aktive strategier.

God trading til alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *