Dagens handel – Open Range Breakout

Jeg har netop lukket dagens første handel med et plus på 2.2R. Det var i valutakrydset EURJPY og med strategien “Open Range Breakout”.

I går dannede vi en Bearish Engulfing Candlestick på dagsgrafen, hvilket gav mig et bearish bias for dagen. Se nedenstående billede.

Jeg så derudover, at vi i løbet af nattet havde retracet en del. Jeg ville derfor gerne være short.

Jeg har i den seneste tid udviklet en break-out strategi baseret på trend-following og “opening range” som jeg handler på 15-minutters grafen. Opening range har jeg defineret fra 07-09. Denne strategi skal vi nok komme ind på i en senere artikel. Det vigtige er, at man kun tager de break-outs som er med den overordnede trend. Se nedenstående billede med detaljer.

Ellers er der ikke så meget at sige til handlen end, at den ramte mit +2.5R target relativt hurtigt. Dog blev den realiserede R = 2.2, da spreadet tog en lille bid af overskuddet.

For god ordens skyld har jeg vedhæftet mine fills som i kan se på nedenstående billede. Jeg kører stadig med en lav risiko per handel på 0.5%, da jeg i øjeblikket har en lidt stor portefølje af aktive strategier.

God trading til alle!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *