TRADINGPLAN UGE 11 – Korrektion i aktieindeks

Vi har en meget nyhedsspækket uge med mange vigtige økonomiske nøgletal i gennem ugen såsom flere rentemeldinger fra centralbankerne.

Tak til jer der deltog i webinaret og med jeres input – det giver en god dynamik.

Her er de setups som vi kigger på i denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af søndagens webinar

 

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Optrenden i DAX ser ud til at skulle have en lille pause. På dagsgrafen er vi meget langt væk fra det 200-dages glidende gennemsnit og vi har dannet en Inside Bar på ugegrafen, samt en HHLC på dagsgrafen. Kan vi bryde under 11920 tror jeg at næste stop er en korrektion tilbage til de 11720. Jeg vil gå short på en retest af 11920 hvis niveauet brydes succesfuldt.

Dow Jones

 

Vi har samme billede på Dow Jones som på Dax. Bryder vi under 20775 tror jeg vi skal have en korrektion tilbage til de 20530. En swing-failure af all time high i 21170 er en short mulighed som jeg også vil holde øje med. Derudover kunne der opstå en mulighed for en long på en retest af niveauet i 20975 hvis vi succesfuldt bryder over.

Råvarer

Guld

Guld ser ud til at skulle korrigere videre ned ifølge ugegrafen. Jeg kunne dog godt se et kortsigtet bounce opad her mandag/tirsdag inden vi skal videre ned. Vi har nemlig en LLHC på dagsgrafen. Kan vi komme op til 1221.9 vil jeg sælge guld på en retest.

Olie

Vi fik ENDELIG et breakout i sidste uge på vores trading range. Olien ser ud til at skulle videre ned i denne uge og jeg tror at næste stop er de 44.8$. Jeg vil kigge efter short muligheder denne uge.

Valuta

AUDUSD

På dagsgrafen er trenden stadig nedad, så jeg vil holde mig til short positioner indtil price action viser mig noget andet. Jeg har et short setup på en retest af niveauet i 0.7586 med stop i 0.7598 og target i 0.7564.

GBPJPY

På dagsgrafen er vi stadig i en trading range, men vi har dog et HHLC. Får vi en bearish tone mandag morgen vil jeg kigge efter shorts på 15min grafen ved brud på fraktallinjer med target nede i 138.9.

USDJPY

Vi har lidt samme billede som på GBPJPY idet vi har en HHLC på dagsgrafen. Derudover ligger vi i toppen af vores trading range. Som på GBPJPY vil jeg kigge efter shorts mandag morgen hvis vi har fået et fald i asian session.

 

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *