Tradingplan uge 8 – Svaghed i AUD

Tak til alle jer der deltog i vores webinar – vi håber i synes det var godt. Det var første webinar med Zoom, og kvaliteten var helt i top, takket være SpreadMarket som sponsorerer vores webinarer.

Du kan gense søndagens webinar her

Og her er tradingplanen på skrift.

 

Aktieindeks

DAX

Som forventet fik vi en positiv uge sidste uge. Jeg er ret bullish på DAX allerede her fra mandag af, da vi har et af mine biases. Det er faktisk to i én, vi har nemlig både et LLHC på dagsgrafen, samt en bullish Inside Bar Failure. Det giver mig et target oppe i 11850. Jeg vil derfor forsøge at finde et købssetup, og jeg har allerede markeret et par niveauer på 5min grafen til mulige købsniveauer. Det første er 11775 med et stop i 11765, det andet er nede i 11758 med et stop i 11750. Derudover vil jeg holde øje med om vi får et breakout på en fraktallinje.

FTSE100

Ligesom DAX så ser FTSE også bullish ud for ugen og ser for mig ud til at vi skal have en ny ATH (all time high). Dog er mit fokus mest på dax’en, så jeg vil formentlig ikke komme til at handle FTSE også, da de typisk bevæger sig ret ens.

Dow Jones

Dow Jones er kommet op i et niveau hvor jeg begynder at interessere mig for en short hvis vi skulle få en bulltrap på timegrafen på ATH. Hvis vi bryder ATH men lukker under på samme candlestick vil jeg (hvis konteksten stadig er i overenstemmelse med mit setup) gå short. Target vil formentlig være 20520, så ikke den store korrektion, men blot et retracement i den voldsomme stigning vi har set her over de sidste par uger.

Råvarer

Olie

Olien er definitionen på et range-bound marked. Jeg venter tålmodigt på et breakout, hvilket jeg dog ser mest sandssynligt for opad. Kan vi succesfuldt bryde de 53.50 vil jeg kigge efter at købe på en retest af niveauet. Men indtil vi får et klart brud vil jeg sidde på hænderne.

Valuta

AUDJPY

Jeg kan ikke huske sidste gang jeg har været så bearish på et valutapar. På ugegrafen har vi en kombineret bull-trap med et HHLC som giver et ugentligt target nede i 85.15. Det eneste short-setup som jeg har nu er hvis vi kan komme tilbage til det tidligere støtteniveau i 87, så vil jeg tage en short dér med et stop i 87.32. Jeg vil også holde øje med breakouts på 15min grafen i tilfælde af at jeg ikke skulle få min short ordre fyldt.

AUDUSD

Mit syn på AUDUSD er meget lig det på AUDJPY – bearish. Vi har en bearish Inside Bar Failure på ugegrafen, som også er et HHLC. Target for ugen er nede i 0.76. Kan vi få et pullback tilbage til det tidligere støtteniveau i 0.7684 vil gå short med et stop i 0.7698.

USDCHF

Vi har et LLHC på dagsgrafen hvilket giver mig et target oppe i 1.0059. Vi har et tidligere modstandsniveau i 1, som jeg vil købe på en retest med stop i 0.9959. Begynder vi at stige uden at jeg er blevet fyldt på min købsordre vil jeg forsøge at komme med på et setup på 15min grafen.

USDJPY

På ugegrafen har vi et HHLC som giver target nede i 111.57. Jeg er villig til at sælge det tidligere støtteniveau i 113.26 med et stop i 113.45.

 

God trading til alle!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *