Tradingplan uge 10 – Euroen har vendt trenden

Vi kan nu glæde os over at være permanent skiftet til Zoom, takket være SpreadMarket.

Tak til jer der deltog i webinaret og med jeres input – det giver en god dynamik.

Her er de setups som vi kigger på i denne uge.

Optagelse af webinar

Her er optagelsen af søndagens webinar

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Vi fik som forventet en stigning i sidste uge. Vi holder os stadig over den langsigtede trendlinje, hvilket indikerer at optrenden er intakt. Det eneste niveau som jeg holder øje med her i starten af ugen er det tidligere støtteniveau i 11855. Jeg tror ikke vi kommer derned mandag, men det kunne sagtens blive et købssetup til tirsdag. Stop loss kommer umiddelbart til at lægge i 11801 og target oppe i 11944.

Dow Jones

På dagsgrafen har vi fået en bullish Inside Bar Failure. Jeg er derfor biased lang her mandag, og vil gå lang hvis der kommer et godt købssetup. Jeg vil hovedsageligt kigge på 15min grafen for brud på fraktallinjer. Target er oppe i 21140.

 

Råvarer

Guld

Guld har dannet en LLHC på dagsgrafen hvilket giver et target oppe i 1250.3. Jeg vil købe retesten af det tidligere modstandsniveau i 1231.6 med et stop i 1226.8.

 

Valuta

AUDUSD

Vi har dannet et LLHC på dagsgrafen, hvilket er et bullish tegn. Dog har vi brydt et vigtigt niveau, nemlig 0.764. Så ud fra price action er jeg bearish. Jeg vil forsøge at gå short i 0.76445 hvis niveauet ligger over Dagens Øvre ATR.  Jeg vil eventuelt også se på at gå lang intraday på 15min grafen hvis der kommer gode setups.

EURGBP

EURGBP har haft en god stigning i sidste uge og jeg kigger efter at komme med på den opadgående trend. Kan vi få et overbevisende brud på 0.8641 vil jeg købe niveauet på en retest, i forventning om at trenden fortsætter opad.

USDCHF

På dagsgrafen har vi et fejlet breakout og mit bias er short med et target nede i 1.00086. Der er ikke nogle niveauer på timegrafen, så jeg vil holde øje med brud på fraktallinjer på 15min grafen for entry.

GBPJPY

GBPJPY ser ud til at have fejlet sit breakout nedad. Sælgerne har virkelig prøvet men køberne ser ud til at være de dominerende. Jeg kigger derfor efter at købe. Vi har stadig et gyldigt LLHC target i 141.8. Bryder vi over de 140.5 vil jeg gå lang på en retest.

EURUSD

På dagsgrafen har vi lukket over den nedadgående trendlinje, hvilket indikerer at trenden nu er op. Jeg vil købe retesten af 1.0573 med et stop i 1.0556 og target i 1.0637.

USDCAD

Vi har HHLC med target nede i 1.3317 og jeg vil gå short hvis vi får et setup på 15min grafen.

USDJPY

Vi har præcis samme setup som på USDCAD, blot med target nede i 113.66.

 

God trading!

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *