Tradingplan – uge 35

Så er sommeren ved at være ovre – og vi er nu tilbage bag skærmene som sædvanlig med den ugentlige tradingplan og mange flere artikler.

Der er en del spændende setups oven på fredagens jobrapport fra USA. Her er de vigtigste niveauer og setups til denne uges trading.

Aktieindeks:

DAX

DAX ser ud til at have fundet en god base på et støtteniveau ved 10.475. Det ser rimelig positivt ud. På sigt ser det ud til at vi skal op og teste sidste nylige top i 10.800. Personligt venter jeg på lidt mere bullish price-action og så ellers købe på et pull-back tilbage til støtteniveauet i 10.615.

FTSE

FTSE ser også ud til at have dannet sig en god base. Den ligger i bunden af et bull-flag i en nedadgående trendkanal. Ligesom på DAX, så venter jeg på lidt mere bullish price-action og forventer så ellers at købe på et tilbagefald, når vi engang er brudt op fra vores bull-flag.

Dow Jones

Dow Jones ser også ret positiv ud. Vi har her i mandags dannet en Inside Bar på dagsgrafen. Jeg vil gerne lige se, at vi kan lukke over den. Derefter er planen at købe på et tilbagefald til 18.575. Target vil være en test af sidste top.

Råvarer:

Crude Oil

Olien ligger lige nu mellem to niveauer – et støtte- og et modstandsniveau (læs mere om Støtte og Modstand her).

Jeg er derfor afventende og vil først være aktiv, når vi ser et brud af et af niveauerne og derefter gå lang/kort alt efter hvilket et af niveauerne, der brydes. Støtteniveauet ligger i 46.5. Modstandsniveauet er i 48.4.

Sølv

Sølv har lige ramt et solidt støtteniveau, hvorfor kursen netop er steget. Jeg kigger dog efter en hurtig short-handel, hvis vi kan komme tilbage til modstandsniveauet oppe i 19.19. Det er kun et lille bounce, jeg kigger efter, da jeg generelt er bullish på sølv. Dog er det et rigtig godt niveau, derfor kan jeg tillade mig at gå imod trenden et kort øjeblik.

Valuta:

AUDJPY

AUDJPY ser spændende ud, hvis vi kan bryde under 77.10. Det vil da tyde på, at vi får en Inside Week Failure (et fejlet brud på en Inside Bar på ugegrafen) og der kan dermed opstå et rigtig godt Risk-to-Reward ratio scenarie.

Planen er at sælge det niveau på en re-test, hvis vi succesfuldt bryder under.

AUDUSD

AUDUSD ser også spændende ud i forhold til at gå kort.

Vi ligger i toppen af en trendkanal på dagsgrafen og har også dannet en Bearish Engulfing. Salgszonen ligger i 0.7587 – og mit target ligger nede i 0.7478.

EURGBP

Vi har en bear-trap på dagsgrafen, da vi har fejlet et brud fra Inside Baren. Retningen er derfor bullish og target er den anden side af Inside Baren oppe i 0.8566.

NZDUSD

Dette er mit favorit setup denne uge.

Vi har Inside Week Failure (fejlet Inside Bar på ugegrafen) og en Bearish Engulfing på dagsgrafen. Derudover har vi lukket udenfor en trendlinje. Jeg prøver at komme med på en short ved en re-test af niveauet oppe i 0.7285.

Sammenfatning

Det var det for denne uge. Jeg vil løbende kommentere på indlægget, hvis der opstår flere gode setups gennem ugens løb.

Her er videoen:

Ha’ en rigtig god trading uge og som altid er spørgsmål og diskussion velkommen nedenfor i kommentarfeltet.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

3 kommentarer til “Tradingplan – uge 35

 1. Hej, godt med nogle danske trader.
  Kan nogle forklare mig noget om fib,
  Start x og så til 100% og så ned til 38% og så lit op, og så ned til 50-61-74% og så op til????😎 Hvad er det rigtige mønster???

  1. Hej Johnny,

   Tak for din besked.
   Fibonacci er et meget omfattende område. Så det er svært at sige præcist, hvad der er det rigtige mønster. Tænker du på noget specifik fra Gustavs video?
   Eller er det mere til nogle af vore andre artikler om de harmoniske mønstre?

   mvh

   Hans-Henrik Nielsen

   1. Hej, det er nok generelt , og man måler og måler, nogle gange passer det, på 2 pip, og så er det at man falder af??? Med hvor man forventer at ens nye target skal være?? , så håber at nogle kan hjelpe mig med at fåstå.
    Og hvis nogle har Line app, så kan man sende screen shot til ander, for at få et feed back.. Jeg heder JJ.dk i Line app hvis nogle hvil hjelpe, eller måske her i en chat????
    Men tak for en good side, jeg vil kigge med med stor glæde👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *