Tradingplan – uge 28

Jeg håber, I kom godt igennem fredagens non-farm-payrolls.

Som sædvanlig kigger jeg markederne igennem her i weekenden og ser på, hvad der kunne komme i spil i løbet af næste uge, samt hvilke niveauer der er vigtige at holde øje med i forbindelse med næste uges handel.

I videoen nederst kigger jeg også tilbage på nogle af de setups, som jeg postede fra sidste uge og taler om risikostyring, samt hvordan jeg håndterer mine ordrer inden vigtige nyheder.

I denne uge kigger jeg på følgende:

Aktieindeks

Der er interessante setups i DAX og SP500.

DAX

Vi har en fejlet Inside Bar på ugegrafen, hvilket indikerer, at vi i løbet af det næste stykke tid skal ned og teste 9.204. På dagsgrafen ser det dog mere positivt ud, da vi har dannet en dobbelt-bund.

Jeg holder øje med, om vi danner en bull-trap ved bruddet af halslinjen i 9.810 for eventuelt at gå short.

SP500

Sidste uge sagde jeg, at jeg ser det for ret sandsynligt, at vi ser en ny all-time-high på SP500 inden for det næste stykke tid. Det er vi tæt på at være ved nu, så jeg vil prøve at komme med på en lang handel ved et tilbagefald til 2.109.

Råvarer

Det ser spændende ud i guld- og oliemarkederne.

Guld

Guldet bliver ved at stige og er stadig i en stærk bull-trend. Men før jeg kan gå lang i markedet, så vil jeg gerne lige se, at vi bryder over 1.370 for derefter at re-teste niveauet. Næste modstandsniveau vil være omkring 1.392, hvor vi har en gammel – men markant – swing-high.

Crude Oil

Olien brød i torsdags igennem et vigtigt støtteniveau i 46 dollars. Jeg fik også en short handel på en re-test, som jeg er ude af igen nu med 2R i plus. Jeg tror, at vi skal lidt længere ned, så jeg vil se, om jeg ikke kan komme med på en short handel i løbet af mandag. Jeg vil gerne se, at vi kommer tilbage til $45.90 og derefter danner noget bearish price-action.

Valuta

I denne uge kigger vi på fem interessante valutakryds.

AUDUSD

AUDUSD ligger i en kileformation på timegrafen og er brudt op fra et modstandsniveau i 0.7540. Jeg kigger efter at gå lang på en re-test af det level med forventning om, at det nu fungerer som støtteniveau. Target vil være en test af den nylige swing-high i 0.7570.

EURGBP

Vi har en Inside Bar på dagsgrafen fra i fredags.

Vi er rimelig overkøbt, så jeg kunne godt se en korrektion i den kommende uge.

Jeg vil gerne se, at vi bryder støtteniveauet i 0.8500 for derefter at gå short på en re-test af niveauet. Udover det, ser jeg 0.8400 som et attraktivt købsområde. Det var et tidligere modstandsområde, som blev brudt, og vi har stadig ikke testet det.

USDCHF

På dagsgrafen ligger vi i toppen af en nedadgående trendkanal som markedsdeltagerne har respekteret ret fint igennem tiden. Vi forsøgte sidste uge at bryde op fra den – men fejlede – og lukkede inden for den igen. Jeg er derfor negativ på valutaparret i den kommende uge, men der er i skrivende stund ikke noget setup på timegrafen, som kan få mig til at gå short.

GBPJPY

Vi har et stærkt modstandsniveau (tidligere støtteniveau) i 133.300 som endnu ikke er testet, efter at vi brød det.

Jeg har en ordre inde til at gå short i 133.300 med et stop-loss i 133.880 og et target ved næste level under som ligger i 132.00.

EURUSD

Vi har en fejlet Inside Bar på ugegrafen. Jeg er ret sikker på, at vi skal ned og teste 1.0969 i starten af ugen. Der er for nuværende desværre ikke noget short-setup. Dog er det lidt sjovt, at jeg er negativ på både USDCHF og EURUSD. De har nemlig en høj negativ korrelation (når EURUSD stiger, falder USDCHF – og omvendt), så det bliver spændende at se, hvad der rent faktisk sker.

Video

Her er videoen med analyser for kommende uge.

Sammenfatning

Jeg ønsker jer alle en god trading uge.

Som altid er spørgsmål og diskussion velkomment!

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *