Tradingplan – uge 23

Så er vi tilbage med de ugentlige tradingplaner efter et par eksaminer.

Efter non-farm payrolls i USA i sidste uge blev markederne rystet godt igennem. Det er altid lidt svært at tyde én klar retning dagen efter sådanne store erhvervsnyheder, da markedet lige skal komme sig og finde sig igen. Derfor ventede vi i denne uge med at lave ugeanalysen til mandag.

Mit udgangspunkt for denne uge er en fortsat svækkelse af USD.

Nederst i artiklen finder du min video på 55 minutter, der gennemgår markederne i detaljer.

DAX

Jeg er ret neutral på DAX indtil videre. Dog har vi et ret godt niveau i 9.972, som jeg kigger på at købe. Target vil ikke være stort, da jeg er ret neutral, så jeg kigger bare efter et lille bounce opad til 10.039.

SP500

Jeg er bullish på SP500, men venter med at købe til vi har brudt modstanden i 2.107 og vil så kigge på at købe på en re-test af det level.

Crude Oil

Jeg er også positiv på olien, hvor vi kan se køberne presse på for at bryde 49.40. Jeg venter, til vi bryder igennem og vil så købe på en re-test af niveauet. Mit target vil være 50.90, hvor jeg vil kigge efter at gå kort.

Sølv

Jeg kigger på at købe sølv i 16.121, da vi har en bullish engulfing candlestick på dagsgrafen ved et godt støtteniveau. Mit target vil være næste modstandsniveau i 16.688.

AUDJPY

Jeg har et godt salgsniveau i AUDJPY i 79.760. Jeg er dog ret neutral omkring retningen på de større tidsrammer, da jeg både har bullish og bearish argumenter og muligheder for begge scenarier. Vi befinder os ligeledes i en konsolideringszone på dagsgrafen.

AUDUSD

På AUDUSD har jeg et købsniveau i .72650 og et par salgsniveauer lidt længere oppe. Jeg tror, vi ser en korrektion højere i løbet af ugen.

EURGBP

På EURGBP kigger jeg på at købe en re-test af det tidligere modstandsniveau i 0.77755.

Jeg er generelt positiv på dette valutapar efter sidste uges fejlede skulder-hoved-skulder formation.

Mit target på EURGBP er et tick over højre skulder som er i 0.79480

USDCHF

Der er to gode niveauer i USDCHF, som jeg vil holde skarpt øje med i det næste stykke tid. Det er henholdsvis 0.95930 (købsniveau) og 0.98580 (salgsniveau). Prisen ligger i skrivende stund midt i mellem de to niveauer.

GBPAUD

Til sidst har vi GBPAUD ,som jeg vil prøve at gå kort i på en re-test af det tidligere støtte niveau i 1.98275. Derudover er der et lille købsniveau i 1.94535, som lapper over med en re-test af den brudte trendlinje.

Video med gennemgang af markederne

Her er videoen med dybdegående kommentarer til ovenstående markeder.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer til mine forventinger til markedet i denne uge? Så skriv endelig en kommentar nedenfor.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

19 kommentarer til “Tradingplan – uge 23

      1. Stop rykket op til 0.95870 og risiko er nu 0.1R. Meget “tung” dollar som har svært ved at gå bid. Havde regnet med en del mere action.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *