Tradingplan uge 2 – Trap scenarier

Denne uge kommer tradingplanen i normalt videoformat, da vi i stedet for på mandag holder et webinar omkring SpreadMarket.

Jeg har dog lavet en kort video hvor jeg gennemgår tre setups til næste uge, samt en handel fra sidste uge (EURGBP).

Her er en opsummering på de tre setups.

 

Guld

Guld har haft en fin stigning som forventet jf. sidste uges tradingplan. I fredags dannede vi en Inside Bar på dagsgrafen, og lige nede under den Inside Bar er der et godt utestet niveau. Jeg tror derfor godt at vi kunne få en Inside Bar Failure. Jeg går lang på niveauet i 1166.6, med stop i 1160 og target oppe i 1185.4.

EURGBP

Jeg undveg en taber på EURGBP i sidste uge ved ikke at tage handlen da kursen havde ramt Dagens nedre ATR. Vi dannede en trap i sidste uge med en ugentlig LLHC. Jeg vil gerne være lang EURGBP denne uge og har et target oppe i 0.8665. Jeg kigger efter at købe på retesten af 0.8585 hvis vi kan bryde niveauet succesfuldt.

NZDUSD

Jeg missede desværre et short setup på NZDUSD i sidste uge. Vi har på ugegrafen fået en bull-trap og dannet en Inside Bar Failure. Mit target for ugen er nede i 0.6865. Jeg går short på retesten af 0.6954 hvis vi kan bryde støtteniveauet succesfuldt.

Video

Her er tradingplanen i videoformat.

Husk vi har webinar mandag kl 20.30 omkring SpreadMarket. Så hvis du er på udkig efter en ny broker eller er træt af din egen, så kig med på mandag hvor vi introducerer SpreadMarket og dens features og funktioner.

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *