Tak for en dejlig dag i Vejle

I lørdags havde vi fornøjelsen af at være i selskab med ca. 40 entusiastiske tradere fra hele landet på Munkebjerg Hotel i Vejle.

På trods af det fantastiske vejr havde folk valgt at tilbringe dagen sammen med os (Gustav og Hans-Henrik) samt Federico fra SpreadMarket, der var kommet hele vejen fra London for at fortælle om SpreadMarket-platformen.

Federico fortalte blandt andet om de gode muligheder for Social Trading, der er på platformen. Og det var i det hele taget rart at have muligheden for at stille spørgsmål om platformen direkte til en af deres egne folk. Vi kom vidt omkring i funktioner, sikkerhed, garanterede stop-losses, Black Swan events og hvad SpreadMarket kan tilbyde fremover.

 

 

Ud over SpreadMarket-platformen var der også emner som statistik i trading, Top-Down analyser, risikostyring og meget mere, så vi var vidt omkring i emner. Gustav viste os blandt andet nogle spændende eksempler på, hvordan han bruger historiske data til at komme med bud på markedsudviklingen de kommende dage og på simple handelssystemer. Det var inspirerende at høre, hvordan han bruger backtesting til at øge sin profit i markedet.

 

Vi glæder os meget til at se mange flere af jer til de næste arrangementer, der allerede kommer til at ligge i august måned. Her regner vi med både at have arrangementer øst og vest for Storebælt, så vi kan få jer alle med.

Det er altid rart at få sat ansigter på jer, som vi skriver med på internettet til dagligt.

 

Med venlig hilsen,

Daytraderland

 

 

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *