LIVE WEBINAR MANDAG KL 20 – Parabolic Bitcoin – Hvad nu?

Så har vi vores cryptovaluta-ekspert Jacob H Skaaning på banen igen med en præsentation omkring bitcoin markedet. I webinaret vil Jacob komme med en generel markedsopdatering, hvilke handelsscenarier han selv kigger på, samt hvordan han bruger teknisk analyse.

Som de fleste er bekendt med, så har bitcoin og ligeledes hele cryptomarkedet været i en bull trend sjældent set i den normale finansielle sektor. I dette webinar vil Jacob give hans plan for ethvert scenarie han ser i markedet de næste par måneder. Hans tanker er fuldstændig subjektive, men der vil være god plads til alle spørgsmål og kommentarer. Udover denne markedsopdatering vil Jacob komme ind på en kort gennemgang af teknisk analyse, samt hvad et chart fortæller én. Jacob Skaaning er fuldtids crypto-trader – måske den eneste i Danmark. Efter han i lang tid handlede Futures, har han de seneste år udelukkende fokuseret på cryptomarked.

SpreadMarket sponsorer webinaret, derfor er det gratis at deltage. Der er dog et maksimum på 100 deltagere, så hvis du vil være sikker på en plads så registrer dig med det samme.

Tilmelding

Hvis du har deltaget i et af vores webinarer før, så behøver du ikke at tilmelde dig. Så burde du allerede have fået en invitation på mail med et link til tilmelding.

Har du ikke før deltaget i vores webinarer, så kan du tilmelde dig via dette link.

Vi ses mandag aften klokken 20!

 

Disclaimer: Intet Jacob fortæller i webinaret skal ses som finansiel rådgivning og i trading indgår der stor risiko for tab. Jacob kan kun fortælle hvordan, hvior og hvornår han handler.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *