Store udsving i Bitcoins. Men hvad så nu?

De sidste måneder har man næsten ikke kunne undgå at tjene penge hvis man var i crypto/Bitcoins. Men gør det en til en god trader fordi man tjener penge når alt går op eller bliver det først bevist når vi går ind i en Bear-trend? Og hvordan undgår man tab når alt falder?

Normalt forsøger jeg at undgå at sige “jeg ved, hvor markedet skal hen”, for det gør jeg ikke. Jeg er dog selv overbevist om, at hvis Bitcoin kommer ind i en bear trend, som jeg føler der er stor chance for snarest, så vil dollarværdien i altcoins falde kraftigt også.

Normalt har man kunne hedge sin værdi ved at gå mellem Altcoins og Bitcoins. når den ene gik op faldt den anden og omvendt. Men jeg må konstatere, at selvom Bitcoin er gået op med 100%, så har Altcoins fulgt med og endda med meget større %-vis gevinst.
Jeg må også konstatere, da vi havde en korrektion i Bitcoin i sidste uge med omkring 30%, faldt f.eks. ETH med 50% i USD værdi.

Jeg ser 2 scenarier foran mig udover muligheden for, at vi blot bliver på det her niveau i lang tid.

1:
Vi tester tidligere pivot i omkring 2500 og/eller All Time High, derefter falder vi igennem tidligere support levels og kommer ind i en bear-trend der kan tage os mod 1.300/1.000 dollars

2:
Vi går igennem ATH og tager et sidste skub opad mod 3.000/4.000 dollars hvorefter vi vil få en stor korrektion ned mod 2.000/2.500 dollars.

Lige i dette skrivende øjeblik tror jeg på nr. 2 har størst chance, men som spekulant kan jeg heldigvis skifte mening på et øjeblik.
Det vigtige er ikke, hvad der sker i marked men at man har en plan til alle udfald.

Derfor er jeg allerede bekendt med min samlede portefølje og at jeg vil skille mig af med en del crypto, hvis jeg tror at scenarie 1 sker.
Jeg er samtidig allerede inde i mange altcoins og Bitcoins samt Margin lang i BTC hvis scenarie 2 skulle udspille sig.

Som menneske håber jeg aldrig, nogen kommer til at tabe penge. Men som trader er jeg ligeglad med, hvad udfaldet bliver. Jeg ved, jeg kan lave profit i alle markeder. Det eneste marked, jeg ikke ønsker er, hvor det er fladt og dødt uden volatilitet.

På mandag d. 5/6 vil jeg give en farsdagsgave (kvinder er også meget velkommen) til jer. Jeg vil bruge et par timer i et webinar på at gennemgå scenarierne, min plan og svare på alle spørgsmål i crypto marked, som du må have (hvis jeg har noget begavet at sige altså)

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *