Mulige alternativer til Bitcoins

I artiklen her vil crypto-trader Jacob Skaaning give et indblik, hvilke alternativer der findes, hvis man gerne vil kigge ud over Bitcoins.

Vi ser nye penge kommer ind i cryptovaluta-markedet som aldrig før, og det er stadig stigende.  Mange køber deres coins uanset hvad prisen er.  Nye markedsdeltager ser priserne gå op med flere tusinde procent og bliver ved med at købe alligevel. Prisen på disse cryptovalutaer vil sandsynligvis fortsætte med at stige, så længe nye penge fortsætter med at komme ind på markederne. Der kan være masser af nye investorer, der er heldige at købe noget, der er oppe med 1000% og stadig fortsætter med at opnå gevinster. Men tro ikke at “Greater fool theory“ ikke er virkelighed i crypto marked.
Så længe der er nogen, der er villige til at købe dine coins til en højere pris end du købte for, er du i profit. (men ikke nødvendigvis en god trader).

Greater fool theory

Greater fool theory går i al sin enkelthed ud på, at prisen på et papir, en aktie eller en valuta ikke nødvendigvis defineres af, hvad det underliggende aktiv er værd, men primært af, hvilke forventninger og overbevisninger, der er om fremtiden blandt markedsdeltagerne.
Så skønt man ikke er sikker på, om der er en reel værdi i ens investering, så køber man alligevel i forventing om, at der nok er en anden “greater fool” (større fjols), der vil betale mere på et senere tidspunkt.

 

Hvilke alternativer overvejer jeg

Som en erfaring Crypto-trader er jeg ikke rigtig interesseret i at spille spillet med at købe coins dyrere og dyrere med resten af ​​marked. Der er et par markeder, som jeg solgte for tidligt, især da Bitcoin var ved at bryde ud af All-time-high. Under normale omstændigheder er de fleste altcoiner invers korrelerede (den ene falder, når den anden stiger) og ville have været dybt i rødt. Men nye penge bryder gamle regler. Heldigvis er der stadig et par coins, som jeg købte på bunden og fortsætter med at holde og for at ride med på trenden. Jeg købte meget tæt på bunden på ETC og GNT og fortsætter med at have 50% af mine oprindelige positioner. På dette tidspunkt føler jeg mig ikke tilbøjelig til at sælge mere, indtil hele boblen springer.

Mens alle har travlt med at jage All time high break-outs, begyndte jeg i sidste måned at samle en flok mid-cap coins for at komme ind før resten af markedet. Min begrundelse er, at vi ville begynde at se anden og tredje bølger i andre nye projekter. Hidtil er alle mine mid-cap picks i overskud undtagen LUN. I skrivende stund har jeg 17 forskellige coins udover BTC  Jeg har ikke til hensigt at tage profit på noget før mindst en 5-10 dobling af prisen, eller hvis bitcoin rammer nyt ATH omkring $3500 – $ 4000, hvilket vil tage os et skridt tættere på at boblen der springer.

At købe nye low- og Mid-cap coins er et tålmodighedsspil. Jeg har været -30% på markeder som ARK og i stedet for panikdumping med et stort tab til følge, ventede jeg og er nu oppe med over 120% og fortsat stigende. Dette er en anden strategi end en breakout-handel (som kræver stop for risikostyring).

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

2 kommentarer til “Mulige alternativer til Bitcoins

  1. Hej Michael,

   Jeg handler dem ikke selv endnu, idet jeg synes der har været for mange sikkerheds-issues mht. Bitcoins. Men i løbet af 1-2 uger kan man handle Bitcoins som en CFD på SpreadMarket.com, og så skal jeg da helt sikkert til at lege lidt med det.

   mvh

   Hans-Henrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *