Bitcoin webinar (5.6.2017)

Nu er mandagens webinar omkring Bitcoin uploadet til vores youtubekanal, så jer der ikke havde mulighed for at deltage kan gense det.

Jacob kom med en generel markedsopdatering, hvilke handelsscenarier han selv kigger på, samt hvordan han bruger teknisk analyse i cryptomarkedet. Derudover var der en masse gode spørgsmål fra deltagerne, som var opklarende og gjorde debatten i webinaret interessant.

Video

Tilmelding til fremtidige webinars

Vi holder som sagt webinars engang i mellem, dog med begrænsede antal pladser. Så hvis du vil sikre dig en plads i god tid, så vil vi anbefale dig enten at holde øje med vores webinarside her, eller endnu bedre, tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Så får du først besked og kan tilmelde dig hurtigst muligt.


Endnu engang, tak til alle jer deltagere for gode spørgsmål og til Jacob for en fremragende præsentation. Vi glæder os til flere fremtidige webinars og events.

 

 

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

1 kommentar til “Bitcoin webinar (5.6.2017)

  1. Der blev nævnt nogle links i webinaret, som jeg ikke kan finde. Blandt andet link til Jacob og Ulriks egen discord channel omkring daytrading af crypto. Hvor finder jeg den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *