Tradingplan uge 46

Så er vi tilbage med Gustavs ugentlige tradingplan med setups i både aktieindeks, råvarer og valuta. Vi fik endnu engang holdt et vellykket webinar, dog med lidt lydproblemer. Vi døjer stadig med det tekniske i forhold til optagelsen af webinaret og vi overvejer nu helt at droppe den nuværende software og skifte til en anden udbyder. Nok om det, her er ugens tradingplan opsummeret på skrift:

Aktieindeks

DAX

På den lidt længere bane ser dax rigtig interessant ud i forhold til en købsposition hvis vi kan bryde modstandsniveauet i 10800 og reteste det.

På den korte bane så ser jeg efter at gå kort, da vi har en bearish Inside Bar Failure på dagsgrafen som indikerer at vi skal ned og teste 10575.

FTSE100

Vi har stadig et validt Higher High, Lower Close bias target nede i 6900. Jeg var tæt på at få min short ordre fyldt 6818, men kursen missede mig i dag med 2ticks. Jeg vil gå short hvis vi får en bull-trap af vore swing high i 6815 (på timegrafen).

Dow Jones

Efter Trumps sejr i sidste uge ligger vi i All Time High i Dow Jones. Når vi er i All Time High har jeg ikke rigtig nogle støtte/modstandsniveauer, så jeg må vente til vi får noget mere struktur.

Jeg kigger dog efter en lang på en retest af niveauet nede i 18410. Stop loss er i 18294 og target er i 18624.

Råvarer

Guld

Vi har et okay niveau oppe i 1253 som jeg vil shorte på en retest. Dog skal vi være forbi Dagens ATR på den dag vi kommer derop. Stop er i 1259,7 og target i 1231.

Olie

Olien er klart mit favorit marked denne uge. Vi har fået en MASSIV bear-trap på dagsgrafen. Jeg har en købsordre inde ved 43.10. Target vil være helt oppe i 46 og stop nede i 42.5.

Sølv

Sølv ligner meget vores setup på guld. Jeg kigger efter en short på en retest af 18.4 og et muligt købssetup ved et fake-break af 16.62.

Valuta

EURJPY

Det ser for mig ud til, at vi er ved at bryde op fra vores trading range på dagsgrafen. Jeg er derfor interesseret i at gå lang. Dog vil jeg først se at vi kan lukke over vores trading range (116.6) på dagsgrafen før jeg vil se på købsmuligheder på timegrafen.

GBPUSD

Vi har et okay level oppe i 1.269 som jeg vil gå short på hvis vi kan få en retest. Vi skal dog være forbi Dagens ATR på dagen vi kommer derop. Stop loss vil være i 1.2749 og target i 1.2613

AUDUSD

På dagsgrafen er vi lukket uden for vores kileformation. Det ser for mig rigtig bearish ud. Jeg venter med at gå short til et brud og derefter retest af 0.7525.

Spørgsmål eller kommentarer?

Det var det for denne uge. Kommer der flere interessante setups gennem ugen vil jeg poste dem herunder. Vi arbejder som sagt på de tekniske problemer i forbindelse med optagelse og lyd af webinarerne. Hvis i har spørgsmål eller kommentarer kan i enten kommenterer herunder eller skrive en mail.

Vi ønsker alle en rigtig god trading uge.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

3 kommentarer til “Tradingplan uge 46

    1. Som minimum kigger jeg efter en stigning til 44.7. Enig, 46 er optimistisk, men jeg tror at det er muligt indenfor en uge eller to. Vil dog traile SL på vejen derop (hvis jeg overhovedet bliver fyldt på min købsordre).

      1. Så røg vi i 45. Jeg er dog ikke kommet med på en lang endnu (desværre). Jeg vil gerne købe et retracement tilbage til 43.75 for et ben mere op til de 46.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *