Tradingplan uge 42

Her kommer en lidt forsinket tradingplan til denne uge. Vi fik holdt et vellykket webinar, men desværre glemte jeg at trykke på optager knappen, så derfor kommer der ikke nogen video denne uge. Men her er lige en kort gennemgang af hvad jeg kigger på i denne uge.

Aktieindeks

DAX

På timegrafen er vi stadig i en trading range og bias til daytrading er derfor stadig neutralt. Men hvis vi kigger på uge og dagsgrafen synes jeg det ser mere bullish end bearish ud. Lige pt ligger vi i et bull-flag på timegrafen og jeg tror godt vi kunne se lidt mere optur. Personligt vil jeg vente til at vi bryder ud af vores trading range og jeg kigger efter at gå lang på en retest af niveauet i 10700 hvis vi kan bryde det succesfuldt.

 

Råvarer

 

Guld

Jeg har et købssetup på guld hvis vi skulle falde helt ned til 1217.4. Her skal vi gerne være oversolgt på dagen og dermed forbi Dagens nedre ATR niveau. Stop vil være i 1211.3 og target i 1234.6. Skulle vi begynde at korrigere opad vil jeg kigge efter at købe 1262 på en retest hvis vi kan bryde det.

 

Olie

På dagsgrafen ser det ud til at vi skal have en korrektion tilbage til det tidligere modstandsniveau i 49. Jeg kigger derfor efter at sælge olien men som det ser ud nu er der ikke noget salgs setup.

 

Valuta

 

AUDJPY

Jeg nævnte i webinaret at jeg var bullish AUDJPY og kiggede efter at købe det flotte niveau i 78.98 på en retest. Den er jeg nu lang i og er pt oppe med små +0.6R i profit. Mit target er en del længere oppe i 80.52. https://www.tradingview.com/chart/AUDJPY/Bg1veRcz-Cracking-level/

 

AUDUSD

På dagsgrafen ligger vi inde i en kileformation og det ser ud til at vi bryder denne opad. Jeg er derfor også positiv på AUDUSD, men da jeg allerede er lang i AUDJPY vil jeg ikke købe AUDUSD grundet dobbelt risiko ift AUD.

 

GBPUSD

Kan vi begynde at korrigere opad vil jeg forsøge at komme med på en lang hvis vi kan bryde 1.226 og derefter reteste niveauet. Derudover kigger jeg efter en bear-trap nede ved sving-punktet i 1.208.

 

USDJPY

Vi har fake-breaket den gamle swing high (på dagsgrafen) i 104.32 og jeg tror derfor godt vi kunne se en korrektion tilbage til de 102.8 før vi skal videre opad. Men lige nu er der ikke noget short setup.

 

Mange af de instrumenter jeg kigger på er forholdsvis range-bound og der er derfor ikke super mange setups. Jeg skal nok kommentere løbende hvis der kommer et godt setup i løbet af ugen.

 

Jeg planlægger at lave et webinar igen på søndag. Der vil formodentlig stadig kun være plads til 25, så det vil være først til mølle princip igen. God trading allesammen!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *