Live tradingvideo – DAX

Hej traders.

Jeg snakkede om et setup i går aftes på dax’en hvor vi havde et rigtig godt niveau at gå lang på nede i 10595 og et godt statistisk bias. Jeg beskrev det inde på DaytraderLands facebook side under min tradingplan for ugen.

“DAX ser rigtig interessant ud ift en lang handel HVIS vi kan bevæge os ned til 10595 i morgen tidlig UDEN først at ramme dagens VPOC i 630 vil jeg være en køber på 595 med stop i 582 og target VPOC i 630. Oddsene vil da klart være på min side. Ideelt skulle vi også få et lille gap og komme direkte ned i mit niveau, nu må vi se. https://www.tradingview.com/x/Eq7lf2aN/

Setup’et ændrede sig en smule men jeg gik stadig lang som planlagt da opstod et andet bias som tillod mig at gå lang.

Jeg fik filmet handlen live som i kan se nedenfor. På filmen kan man kun se min ene skærm med TradingView som er den platform jeg bruger til at analysere på. Jeg handler på SpreadMarket, men den bruger jeg kun til at eksekvere ordre fra. Jeg har derfor lige vedhæftet handlerne så i kan se at det ikke bare er tom snak.

Fremover vil jeg også prøve at fange flere af mine handler live.

I videoen kommer jeg også ind på et spændende værktøj, The Retail Sentiment Index.

God trading til alle.

Herunder er min handel vedhæftet.

Screen Shot 2016-10-19 at 11.18.48

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *