Tradingplan – uge 36

Så er jeg klar med tradingplanen for den kommende uge.

Jeg har få, men rigtig spændende setups. Hvis du har læst artiklen om Støtte og Modstand, så vil du bedre kunne forstå denne uges setups, eftersom de næsten udelukkende er baserede på støtte- og modstandsniveauer.

Mandag er der Labor Day i USA og Canada, og jeg forventer derfor ikke den store volatilitet, da mange sikkert har taget en forlænget weekend. Derfor tror jeg godt, vi kunne se en lidt stille mandag og først tirsdag se noget action.

Jeg kigger på følgende setups i denne uge:

Aktieindeks:

DAX

Jeg sagde sidste uge, at jeg var bullish på DAX’en. Det er jeg stadigvæk.

Jeg anser det for meget sandsynligt, at vi som minimum skal op og teste 10.810.

I fredags brød vi op fra modstandsniveauet i 10.700. Det jeg gerne se sker mandag er, at vi fortsætter lidt op, for derefter at komme tilbage og teste 10.700 igen. Kan vi i de første timer mandag fortsætte op, så vil jeg lægge en købsordre ind til at gå lang med target i 10.810 og stop-loss i 10.670.

FTSE

FTSE ser også rigtig bullish ud. Jeg nævnte sidste uge, at jeg regnede med at vi brød op fra ugens bull-flag og nedadgående trendkanal. Det er nu sket, så jeg venter på et tilbagefald så jeg kan gå lang.

Vi dannede også en Bullish Engulfing Candlestick på ugegrafen sidste uge. Jeg ser et tilbagefald til 6.852, som det mest optimale sted at købe, da det er lige ovenpå et gammelt modstandsniveau og Fibonacci-ratioen .382. Target vil være et tick over bull-flaget’s high i 6.960. Stop-loss vil være lidt stort og ligge nede i 6796.

Råvarer

Guld

Vi har lavet en klassisk bear-trap på guld.

Jeg gennemgår setup’et mere i detaljer i videoen nedenfor, men det er tydeligt at se, at sælgerne blev fanget på den forkerte side af markedet i sidste uge. Mit target på guld er 1.367 inden for de næste par uger. Der er ikke noget setup lige nu, men jeg vil vente på yderligere breakout og så købe på gode niveauer på re-tests.

Crude oil

Olien ser ud til at skulle korrigere lidt op. Dog er jeg mest interesseret i at sælge et modstandsniveau i 45.75 med target i 45.06 og stop-loss i 46.02. Her ligger 50% fib også, hvilket giver lidt ekstra konfluens til handlen.

Sølv

Sølv ser også rigtig bullish ud. Vi har Bullish Engulfing på ugegrafen. Det ser ud til at vi skal op og teste 20.10 inden ikke så længe. Jeg regner med at gå lang på niveauet i 18.98 med et stort target oppe i 20.10 og et stop-loss nede i 18.78, hvilket giver en rigtig fornuftig Risk-to-Reward ratio.

Valuta

Jeg har to spændende valutakryds i sigte denne uge.

NZDUSD

Vi har stadig Inside Week Failure, som jeg også nævte i sidste uge. Det bias er stadig i spil og jeg er dermed fortsat bearish.

Jeg venter på, at vi får et breakout af støtte niveauet i 0.7268 og derefter gå short på en re-test af det niveau, med et target nede i 0.7163, som er den anden side af Inside Baren på ugegrafen.

EURUSD

Sidste uges modstandsniveau i 1.1244 holdte rigtig godt. Det ser fortsat bearish ud. Ligesom på NZDUSD venter jeg på et breakout og derefter en re-test af niveauet i 1.1127 og med target nede i 1.104.

Det var det for denne uge. Se nedenstående video for yderligere detaljer og forklaringer af ugens setups og lidt af teorien bag. Ha’ en rigtig god handelsuge

Spørgsmål eller kommentarer er meget velkomne nedenfor.

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *