Tradingplan uge 21 – Toppende aktiemarkeder og faldende dollar

Så er endnu en ny handelsuge skudt i gang, og vi giver som sædvanlig et indblik i hvad vi har tænkt os at handle. Der er en del spændende setups denne uge.

Tradingplanen som video

Her er optagelsen af ugens tradingplan som video.

 

Og her er planen opsummeret på tekst.

Aktieindeks

DAX

Vi har en Bearish Engulfing på ugegrafen og jeg synes price-action begynder at se “toppende” ud. Jeg tror stadig at vi skal have en korrektion tilbage til 12380 jf. ugegrafen. Jeg har en salgsordre liggende oppe i 12739 med et stop i 12782 og target i 12380.

Råvarer

Guld

Guld ser ud til at være i gang med at danne en bull-trap. Vi har en Inside Bar på dagsgrafen som vi i skrivende stund har brudt op fra. Men lukker vi inden for rammerne af den er jeg overbevist om at vi har en bull-trap og at vi skal have en korrektion nedad til 1246.

Valuta

EURJPY

Jeg er bullish EURJPY eftersom vi er brudt op fra et markant modstandsniveau på timegrafen. Jeg køber 123.88 på en retest med stop i 123.72 og target i 124.2.

USDCAD

Jeg er bearish USDCAD, da vi har lukket under et vigtigt niveau på både uge og dagsgraf. Jeg har en short ordre liggende i 1.35537 med et stop i 1.3573 og target i 1.3498.

 

God trading!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *