2.000 Likes på Facebook

2000 likesI dag rundede vi en vigtig milepæl på DaytraderLand.com´s  Facebook-side. Vi har nu over 2.000 Likes på siden og vokser forsat med over 100 Likes om ugen.

Det er vi utrolig stolte af.

Herfra skal lyde et stort TAK til alle jer, der støtter op omkring DaytraderLand.

Vi startede Facebook-siden i januar 2016 med det formål at udbrede kendskabet til daytrading i Danmark og skabe et mødested for vidensdeling for danske daytradere.

Vi havde ikke forventet, at vi her blot seks måneder senere skulle have udgivet over 100 artikler om daytrading samt være Danmarks største og mest besøgte website for daytradere.

Vi har investeret godt og vel en kvart million kroner af egne midler i projektet og rigtig, rigtig mange arbejdstimer i at få lavet et medie om daytrading, hvor indholdet er i høj kvalitet – og endda ganske gratis.

Undervejs på vores korte rejse har vi bevidst undgået at klistre hele websitet til i affiliate-reklamer for alverdens seriøse og mindre seriøse handelsplatforme og annoncører for at dække vores driftsomkostninger. Vi er som sådan ikke imod annoncering og sponsorer, men DaytraderLand skal ikke drives med kommerciel hensigt for øje, og vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores integretitet i jagten på hurtig profit.

Hver gang vi får et Like, en deling eller en kommentar på et opslag på Facebook, så varmer det vores hjerter og bekræfter os i, at vi er på rette vej med projektet. Når vi bruger så mange ressourcer på at formidle viden videre til jer gratis, så er bekræftelsen den største glæde.

Mange tak for opbakningen!

Glæd jer til de næste seks måneder. Der kommer til at ske rigtig mange spændende ting.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *