Tradingplan – uge 21

Så er tradingplanen klar for næste uge.

Der er rigtig mange spændende og gode setups at holde øje med i sin daytrading.

Jeg har – som i sidste uge – lavet en lang video på 44 minutter, der gennemgår hvert marked med mine kommentarer.

DAX:

Vi har 2x Inside Week, som symboliserer meget ubeslutsomthed blandt markedsdeltagerne, hvilket vi også har kunnet se fra de sidste par ugers handel.

Vi har en Inside Bar på dagsgrafen, så jeg kigger efter at gå lang, hvis vi bryder over 9.925, og vil kigge på at købe på en re-test af det område.

NZDUSD:

Hvis vi bryder op fra det nuværende konsolideringområde, så vil jeg kigge efter at købe på en re-test af 0.68420. Bryder vi derimod under de 0.67100 vil jeg kigge efter at gå kort på en re-test af det niveau. Dog hælder jeg mest til at vi skal op.

EURUSD:

EURUSD ligger inde i en trendkanal på dagsgrafen. Jeg vil kigge efter at købe på en re-test af 1.12365, hvis vi bryder opad fra nuværende niveau. Der ligger også et par gode områder at sælge på lidt længere oppe omkring niveauet ved 1.13650.

Den ligger dog i midten af trendkanalen. Man skal derfor være ekstra varsom med at tage enten korte eller lange positioner, da retningen lige pt. er ret svær. Man kan med fordel vente – til prisen har ramt bunden af trendkanalen – for derefter at kigge efter at købe.

USDCAD:

Stadig bullish på dag og ugegrafen, men prisen ser ud til at skulle falde lidt tilbage. Jeg vil kigge efter at sælge på en re-test af bruddet ned i ca. 1.30800. Der ligger også et godt level at købe på længere nede i ca 1.30000, jeg skal dog se price-action, da der ikke rigtigt er noget niveau, hvor jeg kan sætte mit stop-loss på nuværende tidspunkt.

USDJPY:

Jeg er bullish i USDJPY, men vil ikke købe.

Starter vi mandag med at fake-breake sidste swing-high, så vil jeg måske sælge den alt efter, hvordan markedet lige ser ud. Som USDCAD trænger den til et retracement, før den bliver attraktiv for mig at købe igen.

AUDJPY:

Her har vi både Inside Week Bar Failure og Inside Day Bar Failure, hvilket klart indikerer at vi skal op i starten af næste uge. Jeg er bullish, og jeg kigger på at købe 79.340, afhængig af, hvordan vi åbner søndag nat.

EURGBP:

Her har vi en ret tydelig skulder-hoved-skulder formation på dagsgrafen. Jeg planlægger at gå kort på en re-test af halslinjen og 50% Fibonacci retracement i 0.77970.

EURJPY:

EURJPY befinder sig inde i en kileformation på dagsgrafen. Jeg er rimelig bullish, men jeg venter med at gå lang – til vi bryder den opad – og vil så købe på en re-test i ca 123.100.

Olie:

Hvis prisen fortsat kan stige, så vil jeg kigge efter at gå kort ved et fake-break af 50.90.

Sølv:

Vi har Inside Day Bar Failure og jeg kigger efter at gå lang på et fake-break af 16.317, da vi stadig befinder os ved et ret stærkt støtte niveau.

Video:

Her er videoen på 44 minutter, der gennemgår det hele.

NB! Vær opmærksom på, at der er problemer med lydkvaliteten fra 33-36 minut. Vi beklager!

Har du nogen spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig nedenfor.

Jeg vil holde dig opdateret her og på Facebook omkring mine handler.

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

6 kommentarer til “Tradingplan – uge 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *