Tradingplan uge 6 – Korrektion i aktieindeks

Hej tradere. Så fik vi vi januar asfluttet og vi kan nu tage hul på 2. måned i 2017.

Herunder er min tradingplan for denne uge med mulige setups. Husk, at dette kun er til inspiration og ikke skal ses som anbefalinger.

Her er tradingplanen som video

Og herunder er den på skrift.

Aktieindeks

Generelt ser det ud til at vi skal have en korrektion i aktieindeksene, men især i DAX og Dow Jones.

DAX

Som sagt så ser det ud til at vi skal have en korrektion, og jeg kigger efter 11425 som et muligt target for swing short handler. Dog er der ikke noget setup i skrivende stund.

Dow Jones

Vi har en Inside Bar på ugegrafen fra i sidste uge som vi har brudt toppen af. Indtil videre ser det ud til at det breakout er fejlet og “path of least resistance” ser ud til at være nedad. Kan vi bryde under støtteniveauet i 20003 vil jeg gå short på en retest af dette niveau med et target i 19850.

Råvarer

Metallerne ser ud til at fortsætte deres opadgående trend, mens der på olien er en mulig korrektion på vej.

Guld

Guld er brudt op fra et stort modstandsniveau og ser ud til at skulle en stige en del denne uge. Jeg har dog et Mean Reversion setup, hvis vi skulle stige op til 1253,1 vil jeg gå kort med et stop i 1259.6 og target i 1241.2 (se videoen for yderligere uddybelse).

Olie

Vi ligger i toppen af et modstandsniveau på dagsgrafen og kursen ser for mig rigtig “tung” ud. Jeg har pt en short ordre aktiv hvis vi skulle komme op til det tidligere støtteniveau i 53.57. Det tror jeg dog ikke vi gør, men hvis vi gør vil jeg gå kort. Eventuelt vil jeg gå kort på retesten af et nyt niveau under markedet (evt. 52.9).

Sølv

Det er helt samme mønster som på guld. Jeg har en short ordre liggende oppe i 18.4  med stop i 18.57 og target i 17.99.

Valuta

Flere valutapar er brudt ud fra deres trading ranges og det ser lovende ud med muligheder for ugen her.

AUDJPY

Efter vi brød støtteniveauet i 86.08 var jeg interesseret i at gå med trenden og sælge et pullback. Jeg tror vi i løbet af ugen skal ned og teste 85.18 som minimum.

NZDUSD

NZDUSD ser virkelig ud til at skulle bryde op fra det nuværende modstandsniveau (0.7327). På dagsgrafen har vi lukket over trendlinjen, og i dag (mandag) har vi dannet en dobbelt Inside Bar på dagsgrafen. Kan vi få et bullish breakout vil jeg helt sikkert kigge efter en købsposition på et pullback.

USDCAD

Vi har et okay niveau i 1.3035 som sagtens kunne give et bounce inden vi eventuelt skulle videre ned. Dog vil jeg gerne have, at vi er forbi Dagens Nedre ATR hvis jeg skulle købe niveauet. Så hvis vi er det er det et købssetup for mig, med stop i 1.302 og target i 1.3073.

Generelt ser jeg dog dollar-svaghed for ugen, derfor skal jeg have lidt ekstra confluence for at kunne retfærdiggøre et kortsigtet køb.

USDJPY

USDJPY er det sidste setup på min liste. Vi har brudt et vigtigt støtteniveau i 112. Jeg går short hvis vi kan komme tilbage til 111.99 med et stop i 112.36 og target i 111.26.

 

God handelsuge alle sammen!

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *