TRADINGPLAN UGE 3 – TRUMP SOM PRÆSIDENT

Hej tradere. Her er denne uges tradingplan.

Det er nu første uge med Trump som præsident og aktiemarkederne har ligget forholdsvis stille og bevæget sig op og ned i en range. Denne uge kunne jeg godt forestille mig, at vi brød ud fra denne range og fik nogle kraftige ryk opad.

Her er hvad jeg kigger på i denne uge.

Aktieindeks

Dax

På ugegrafen lukkede vi som et Lower Low, Higher Close, som er et bullish candlestick. Det giver mig et bullish bias for ugen og jeg har et target oppe i 11700.

Kan vi bryde modstandsniveauet i 11635 vil jeg gå lang på en retest af det.

FTSE

I sidste uge dannede vi en Bearish Engulfing og det ser lidt negativt ud. Dog har vi en del tidligere modstand i kurs 7130 til 7118 som nu burde fungere som støtte. Jeg køber hvis vi kan komme ned i kurs 7118 med et stop i 7096 og target oppe i 7160.

Dow Jones

Vi har i de sidste par uger befundet os i en trading range. Nu hvor Trump er blevet indsat som præsident forventer jeg, at vi bryder ud af den. Vi prøvede at bryde bunden af rangen i fredags men det ser ud til at have fejlet. Derfor tror jeg, at vi skal op og teste den anden side af rangen i – ja – 20.000. Jeg kigger efter at gå lang på en retest af 19.845 hvis vi kan bryde niveauet succesfuldt.

Råvarer

Guld

Vi har nu haft fire grønne uger i træk og det ser for mig ud til at vi snart skal have en korrektion nedad. Jeg har to setups på guld. 1) Hvis vi kan stige op til det tidligere støtteniveau i 1253 vil jeg helt klart shorte det med et stop i 1259 og target i 1233. 2) Kan vi bryde op fra det nuværende modstandsniveau i 1219.5 vil jeg købe på en retest. Target vil dog ikke være så stort, eftersom vi allerede er steget en hel del.

Sølv

Det er stort set de samme setups som på guld. Jeg kigger efter at gå lang på en retest hvis vi bryder 17.23 og en short hvis vi kan komme op i 18.40.

Valuta

AUDJPY

Dette setup er nævnt i videoen og det blev ugens første handel, desværre en taber. Setup’et var ellers et godt et, men her tog jeg grundigt fejl og blev stoppet ud med -1R.

GBPJPY

Vi har en Inside Bar fra i fredags som vi her til morgen har brudt bunden af. Jeg har et bullish bias fra ugegrafen (Lower Low, Higher Close), og jeg vil gerne være lang. Dog vil jeg gerne se at vi kan bryder over modstandsniveauet i 142 og så derefter købe det på en retest.

Target vil være oppe i 114.11.

USDCHF

Vi er lige ved at bryde et stort støtte niveau her på timegrafen. Jeg regner med at shorte en retest af 1.00015 med et target i 0.9972 og stop i 1.0019.

Video

Her er tradingplanen som videoformat.

God trading til alle!

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *