Tradingplan uge 51 – Range bound markeder

Til de af jer som deltog i webinaret, så ved i at jeg er ret forsigtig med at handle denne og næste uge, ugen op til nytår. Der er flere af de profesionelle tradere som jeg følger på Twitter der allerede er gået på ferie. Det kan også ses i markederne, hvor volatiliteten er svundet ind.

Der er dog et par setups denne uge som jeg lige gennemgår herunder.

Aktieindeks

 

DAX

Det første setup er på Dax’en og er faktisk det som jeg har mest tillid til.

Jeg kigger efter en korrektion i dax. Helt specifikt, så kigger jeg efter om vi kan lave en bull-trap ved et brud på 11453. Vi har også en Inside Bar på dagsgrafen i dag, hvilket giver grobund for en potentiel Inside Bar Failure.

 

Råvarer

 

Sølv

Sølv begynder at se rigtig interessant ud i forhold til en købsposition. Vi har netop brudt den meget tydelige swing-low nede i 16.79. Hvis vi kan lukke over det punkt i dag på dagsgrafen, så er jeg bullish og vil forsøge at komme med på en lang. Target vil være 16.58.

Valuta

 

EURGBP

EURGBP er range-bound, ligesom de fleste andre markeder, men har fejlet et breakout opad. Jeg kunne sagtens se, at vi skulle ned og teste den anden side af rangen i 0.8329. Der er dog ikke noget setup for mig lige nu, men til jer der handler på lavere tidsrammer eller andre strategier kunne den være interessant.

 

GBPJPY

Dette par ser ud til at skulle lave andet ben ned. Vi har et tidligere støtteniveau som er brudt og nu skal testes i 146.06. Jeg kigger efter en short i det område.

 

USDCHF

Vi har en bullish Inside Bar Failure på dagsgrafen og jeg kigger derfor efter at gå lang. Jeg har et potentielt niveau at gå lang på en retest på, nemlig 1.02818. Target vil være oppe i 1.0316.

 

Det var det for denne uge. Der er desværre ikke video af webinaret, så det må i undvære denne uge. Men vi holder webinars hver uge enten søndag eller mandag, afhængigt af hvordan markederne ser ud.

 

Hav en god jul og god trading til jer som ikke er gået på ferie endnu!

 

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *