Skal pundet videre ned?

I går lagde vi en artikel op, hvor vi beskrev en Top-Down analyse af pundet, som vi lavede forleden. Men nu er det jo altid sjovere at se sådanne analyser før bevægelserne sker. Så derfor får I her et kig på en handel, jeg netop har lagt ind i Pund/Yen (GBP/JPY).

Pundet fortsætter

Jeg har siddet her fra morgenstunden og løbet de store markeder igennem, og her viser valutakrydset her over shortsignaler på både 1-dags-, 4-timers- og 1-timesgraf. Når jeg så kigger på 15-min grafen, så har vi fået et retracement op til et tidligere bundniveau for en dobbeltbund. Jeg har alle mine shortsignaler på plads, så jeg tøvede ikke med at tage handlen. Mit stop-loss ligger 40 pips væk og jeg flytter det selvfølgelig med ned, hvis handlen går i min retning.

Lad os se, hvordan handlen udspiller sig i løbet af dagen. I skrivende stund er der et par pips i plus, men der kan sagtens gå nogle timer, før der for alvor kommer bevægelse i markedet.

Hvis jeg havde siddet oppe i nat, så havde der også været et fint setup tidligere, hvor der var 3-4 R at tjene. Men personligt sidder jeg ikke oppe og handler kl. 2.00 om natten, så det er bare en teoretisk øvelse i at se de rigtige setups.

 

God Trading til jer.

 

 

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *