Paul Tudor Jones dokumentar

tudor-jones

Trader er en sjælden dokumentarfilm om daytrading tilbage fra 1987 og omhandler den legendariske trader Paul Tudor Jones.

Det er en meget underholdende dokumentar, som alle daytradere bør se.

Paul Tudor Jones er en daytrading legende

For jer der ikke kender Paul Tudor Jones allerede, så skal I vide, at han er en legende inden for trading. Han er blandt andet med i den klassiske bog Market Wizards, hvor man kan læse om hans utrolige bedrifter i markedet og få hans gode råd.

paul-tudor-jones

I 2014 var Paul Tudor Jones god for 4,3 milliarder dollars. Hans fond Tudor Investments har også klaret sig rigtig godt igennem lang tid – dog ikke de sidste par år.

I den 55 minutter lange dokumentar følger vi hans opture og nedture på forskellige trading dage – gode som dårlige. I dokumentaren hører vi ham blandt andet sige hans kendte råd:

“Bet against times when numerous leaders have to agree”

Det refererer til et OPEC-møde med oliestaterne. Paul Tudor Jones var ifølge ham selv en kontrær, der typisk gik imod den gængse mening af, hvor markedet skulle hen.

Der bliver også talt om trading psykologi, samt hvilke kendetegn Paul Tudor Jones mener kendetegner en dygtig trader.

Trading i den manuelle tidsalder

Dokumentaren viser, hvordan trading fungerede, før det var muligt at handle elektronisk over computeren, da man rent faktisk skulle ringe sine ordrer ind over telefonen eller afgive dem direkte på handelsgulvet.

Det er meget underholdende at se, hvordan Paul reagerer i de forskellige situationer, samt hvilke værktøjer han benytter i sin trading. Man ser blandt andet hvordan Paul og hans statistiker bruger Elliot Wave-teori og statistik til at forudse kommende markedsbevægelser.

Dokumentaren er blevet utilgængelig.

I stedet anbefaler vi denne film, hvor Paul Tudor Jones er nr. 8.

God fornøjelse!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

2 kommentarer til “Paul Tudor Jones dokumentar

    1. Hej Per. Ja det kan jeg se. Det ser ud til at den er blevet fjernet fra hjemmesiden. Jeg tror dog godt man kan finde den på nettet et sted, hvis man søger lidt grundigt.

      //Gustav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *