TradingView videoguides

TradingViewTradingView er ikke sponsor af denne artikel. Vi får heller ingen kommission for at henvise kunder til TradingView.

Vi vil i denne artikel og videoserie fortælle om værktøjet TradingView. Vi har lavet en række små guides til de mange værktøjer som findes på denne fantastiske analyseplatform.

Tradingview er helt klart vores yndlings platform til analysere på. Den er helt igennem glimrende og så er den tilmed gratis. Der er dog enkelte funktioner, som man skal betale penge for at bruge, men for de fleste vil gratis-versionen formentlig være nok.

Vi kommer ind på følgende emner:

 • Introduktion til TradingView
  • Hvad kan TradingView
  • Hvilke instrumenter kan man analysere og handle med TradingView?
 • Gennemgang af funktioner for en gratis profil
 • Gennemgang af tekniske værktøjer og indikatorer, samt hvordan man tilpasser dem til sin egne ønsker.
 • Lave watchlists og layout.
 • Prisalarmer
 • Private og offentlige grafer/ideer
 • Sociale funktioner på Tradingview

Introduktion til TradingView

I den første video kommer vi ind på de grundlæggende funktioner i TradingView, samt hvilke instrumenter man kan analysere på platformen.

Funktioner når man har oprettet en gratis profil

I denne video gennemgår vi de funktioner man får man har oprettet en gratis profil. Det indebærer blandt andet scripts, muligheden for at følge andre tradere, ideer fra de tradere man følger, mulighed for at gemme charts og en aktiescanner.

Gennemgang og personliggørelse af tekniske værktøjer og indikatorer

Her gennemgår vi alle de tekniske tegneredskaber, samt hvordan man personliggøre dem og nogle af de indikatorer der findes på tradingview.

Opbygning af favoritlister og layout

I denne video kommer vi ind på hvordan man laver favoritlister og forskellige layouts til sine grafer.

OBS: Watchlists kræver et betalingsabonnoment. Tak for rettelsen 🙂 

Prisalarmer med TradingView

I denne video fortæller vi om prisalarmer, hvordan man sætter dem og de forskellige funktioner, samt hvordan det kan forbedre ens daytrading og spare en for en masse tid.

Private og offentlige ideer samt sociale funktioner

Sidst men ikke mindst kigger vi på de sociale funktioner, som Tradingview tilbyder, samt udgivelsen af ens trading setups og ideer – en virkelig fed funktion!

Sammenfatning på TradingView

Vi håber, at I kan bruge vores videoguides ovenfor. Som sagt, hvis der er nogle spørgsmål til indholdet eller andet vi kan hjælpe med, så er I velkomne til at kommentere herunder artiklen.

 

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

4 kommentarer til “TradingView videoguides

  1. Hej Jørgen.

   Tak for rettelsen. Det er noget som de for nyligt har ændret, jeg kan i hvert fald huske at det var gratis engang. Jeg kan se at man kun har den ene watchliste, og ellers skal man betale.

   Jeg retter det lige i artiklen.

   God dag,

   Gustav Mejlvang

 1. Hej Gustav
  Fine videoer om Tradingview. Har kigget på backtest m. Tradingview, men kan kun se et par måneders historik på feks DAX på korte timeframes. Hvis man skal lave en ordentlig backtest skal man vel helst have en data historik der måles i år i stedet for måneder eller dage. Ved du om det er muligt?
  Vh. Lars

  1. Hej Lars.

   Tak skal du have. Ja, det er korrekt. Mig bekendt skal man have fat i MT4 eller en futures platform som f.eks Investor RT med data for at kunne gå flere år tilbage på de korte tidsrammer. Jeg har dog ikke erfaring med MT4, men har læst at man kan få data meget lang tid tilbage på de korte tidsrammer..

   Held og lykke.

   Vh,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *