Om os

Hvem er vi?

Vi er en gruppe af danske daytrading entusiaster, der arbejder for at udbrede kendskaben til daytrading blandt danske daytradere samt bidrage til at øge indlæringskurven hos alle, der ønsker at lære at tjene penge på at daytrade.

Vi har arbejdet med daytrading i rigtig mange år og har en stor passion for at tjene penge på at daytrade.

Hvad er formålet med denne side?

Tanken med DaytraderLand.com er dels at være et opslagsværk bestående af dynamisk indhold i form af artikler, analyser og træningsvideoer, en wikipedia over danske daytradere, men også et interaktivt forum og mødested for alle med interesse for daytrading.

Hvordan tjener vi penge?

Vores indtjening kommer udelukkende fra sponsorater, bannere samt affiliate-betalinger ved at henvise til handelsplatforme, bøger, kurser m.m. En stor del af indtjeningen går til at betale for indhold til DaytraderLand.com i form af dybdegående artikler, aktuelle analyser og anmeldelser af bøger m.m. Resten går til at drifte websitet i form af udvikling, webhosting m.m.

Vi arbejder alle ulønnede på DaytraderLand.com, men håber at det en dag vil blive en overskudsgivende forretning, men det er ikke formålet på kort sigt.

Hvordan kan jeg bidrage?

Vi er altid meget interesserede i at modtage relevant indhold til siden, så kontakt os endelig, hvis du har noget på hjerte. Det kan være en historie om en rigtig god handel (eller det modsatte!), en aktuel analyse, en boganmeldelse eller informationer om en dansk daytrader, som vi bør høre nærmere om.

Hvordan kontakter vi jer?

Du kan kontakte os via kontaktsiden.

 

NB! Vi er for nuværende ikke interesserede i at tilbyde annoncering her på siden.