Opfølgningen på DXY-analysen

I går gennemgik jeg den amerikanske dollar, som jeg er positiv på.
Derfor har jeg nu gennemgået de kryds, som jeg ser som de bedste setup.

EUR-USD short

Vi starter på uge grafen, hvor vi kan se at kursen har brudt den røde modstandslinje i opadgående retning.

På 4 timers grafen ser jeg en klassisk S-H-S. Jeg er dog opmærksom på niveauet i 1,1617 som jeg har markeret med en blå firkant. Dette niveau blev taget i sidste uge, men så længe at prisen ikke går ned og laver en ny lav, så regner jeg med at prisen vil stige inden vi får endnu et dyk ned. Jeg vil derfor vente og se om kursen vil vende tilbage til niveauet omkring den grønne cirkel.

USD-NOK

På dags grafen er jeg særligt opmærksom på de bar markeret med blå cirkler.

Dette niveau har tidligere fungeret som støtte, men blev brudt og testet fra den anden side tilbage i august måned. Niveauet blev testet endnu engang inden at prisen formåede at komme tilbage, og ligger nu igen over tidligere støtte. jeg vil nu afvente et lille fald tilbage for at teste støtte niveauet endnu engang inden den for alvor sætter igang. Her vil jeg også kigge efter at købe omkring kurs 8.

Jeg har altså ikke lagt noget ordre ind.

EUR-USD Long

Det er ikke så tit at jeg ser muligheden for både at gå kort og lang i samme kryds, men på den kortere tidsramme kunne sælgerne sagtens være fanget på det forkerte ben.

Jeg blev fyld i nat til kurs 1,1640. Mit stop er under bunden (1,5700) Mit kursmål er 1,7450.

Det giver mig en R-R på 1,5. Det skal dog siges at jeg ikke handler for samme beløb på den korte tidsramme i forhold til de handler som jeg holder over dage eller uger. Men det tæller naturlighvis stadig for 1R.

 

Rigtig god trading.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *