2017-01-12: Dagens Forex-idé

Under scanningen af forexmarkedet i morges så dukket det opp en kandidat jeg gjerne vil dele med deg.

På scanningen over relativt sterke aksjer, viste det seg at AUD stadig er uhyre sterk, og at USD stadig er meget svak målt opp mot de andre viktigste valutaer. Derfor er det opplagt å se nærmere på AUDUSD som en mulig longkandidat.

Som du ser under, er trenden stigende på 4-timer og 1-timer. På 5-min er vi på vei ned i I kan se her under, så er trenden fint stigende på 4-timer og 1-time. På 5-min er vi på vej ned i et retracement mot det glidende gjennomsnitt. Du kan enten velge å slå til når prisen når det glidende gjennomsnitt eller din oscillator-indikator er lav, eventuelt kan du vente på et brudd opp for å få bullbevegelsen bekreftet. Det er kanskje et spørsmål om temperament.

Hvis den laver et greit retracement, så vil jeg forsøke å ta handelen på bunnen. På den måten kan jeg sette mitt Stop Loss tettere på, og jeg behøver ikke å få så stor bevegelse for å nå mitt mål på 1R.

Ansvarsfraskrivelse: Vær oppmerksom på at dette ikke er en kjøpsanbefaling, men bare et innblikk i hvordan jeg tenker på å trade markedet i løpet av dagen. Det er ikke sikkert at jeg har tid til å oppdatere denne artikkelen i løpet av dagen, så det er viktig å poengtere at du selv er ansvarlig for dine egne handler.

 

 

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen er en meget erfaren daytrader og swing trader, lærer og forelegger, som i løpet av de siste par årene har oppnådd 80-134% profitt på sin daytrading.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *