Tradingplan – uge 48

Tak til jer der deltog i vores webinar af den ugentlige gennemgang af markederne. Det ser ud til at blive en rigtig god uge med massere af muligheder. Vi har nemlig en del nyheder, blandt andet den månedlige Non-Farm Payrolls rapport fra USA.

Jer der var med på kurset i hhv. København og Århus vil vide, at der er en del af de statistiske biases som blev fremlagt på kurset i spil i denne uge.

Her er hvad jeg kigger på i denne uge:

Aktieindeks

DAX

Det ser nu endelig ud til, at vi har brudt ud fra vores trading range på timegrafen. Vi har her til aften (på dagsgrafen) lukket meget bearish og under de talrige swing-lows. Jeg tror derfor, at vi ser lavere priser de næste par dage. Dog tror jeg ikke vi får et massivt sell-off, men blot en korrektion efter den store stigning.

Råvarer

Olie

Vi har i dag dannet en såkaldt Lower Low, Higher Close på dagsgrafen hvilket er et af de biases jeg bruger ofte. Vi har et udemærket tidligere modstandsniveau i 46.25 som jeg vil købe blindt hvis vi rammer det i morgen FØR at vi tester dagens high. Se setup’et på dette link.

Sølv

Jeg er lang sølv fra 16.54. Vi har brudt den nedadgående trendkanal og jeg gik lang på retesten af den tidligere modstand i 16.56 som faldt sammen med trendlinjen og .382 retracement. Vi havde desuden en Bullish Engulfing på dagsgrafen hvilket gav mig mit long-bias. Se handlen her: https://www.tradingview.com/chart/XAGUSD/Y5AEbRJK-Bullish-Silver-for-a-second-leg-up/

Stop loss er rykket op og risikoen er minimeret til et tab på -0.3R hvilket er helt perfekt. Jeg er pt i plus med små +0.4R

Valuta

AUDUSD

På ugegrafen har vi dannet en LLHC candlestick som indikerer, at vi skal op og teste 0.7583 enten denne uge eller næste uge. Mit overordnede bias er derfor long. For at jeg kan gå lang skal jeg et brud af modstandsniveauet i 0.7495 så jeg kan købe det på en retest.

NZDUSD

Vi ser samme setup (LLHC på ugegrafen) som på AUDUSD. Kan vi bryde 0.71 vil jeg købe niveauet på en retest.

USDCAD

USDCAD ser rigtig interessant ud ift en short position. Vi har dannet en Bearish Engulfing på dagsgrafen og vi har også en ugentlig Higher High, Lower Close. Jeg går short hvis vi kan reteste niveauet oppe i 1.346. Jeg tror at vi som minimum skal ned at teste 1.3376.

USDJPY

Jeg missede desværre første test af vores niveau i 111.35. Jeg er parat til at købe hvis vi får en bear-trap ved bruddet af den sidste swing low dernede. Vi skal altså bryde den, men lukke over på timegrafen. Det vil få mig lang.

Ugens webinar

Her kan du se det optage webinar. Lyden forsvinder desværre 19 minutter inde i videoen – vi er i gang med at få problemet løst.

Kom endelig og deltag i vores ugentlige gennemgang af markederne som typisk finder sted søndag/mandag aften. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål til alt indenfor trading – og det er tilmed gratis.

Vi ønsker alle en god trading uge!

Gustav Mejlvang

Gustav Mejlvang is experienced day trader particular interested in trading algorithms, strategy development and software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *