Tradingplan – uge 27

Så blev det endnu engang søndag og dermed tid til at forberede sig til næste uges muligheder i markederne. Mandag 4th of july og dermed Independence Day i USA, hvilket kan betyde en sløv start på ugen da USA holder lukket mandag. Fredag har vi Non-Farm Payrolls hvilket altid betyder øget volatilitet – så husk at noter det ned til fredags trading. Nedenfor er de niveauer og setups som jeg kigger på her i starten af ugen. Se videoen for uddybende forklaring.

Aktieindeks

FTSE 100

FTSE har brudt ud op fra en omvendt Skulder-Hoved-Skulder formation på ugegrafen. Jeg prøve at time mit entry sådan, at det rammer sammen med en re-test af halslinjen og et tidligere modstandsområde i 6401.

SP500

SP500 ser ud til at skal til en ny All Time High efter sidste uges bullish price-action. Jeg kigger efter at købe på et tilbagefald i prisen omkring 2082.5. Target vil da være en ny All Time High.

Råvarer

Crude Oil

Olien er brudt op fra et bull-flag og har dannet en Inside Day Failure (et fejlet brud på en inside bar på dagsgrafen). Der er høje odds for at vi ser 49.60 enten mandag eller tirsdag. Jeg kigger derfor efter at købe et tilbagefald i prisen ved 48.74.

Valuta

AUDJPY

Vi har et godt level til at gå short på i 78.200. Udover at det er et godt level har vi også .618 fibonacci retracement lige under.

EURJPY

Det er næsten det samme setup som på AUDJPY. Jeg kigger efter at gå kort på et godt level ved 117.300, derudover har også .618 fibonacci retracement som kommer ind lige under, hvilket giver lidt ekstra konfluens til handlen.

GBPJPY

Vi har stadig et åbent gap fra sidste søndag som ikke er blevet fyldt, og indtil at vi rammer 128.960 er der en høj sandsynlighed for at vi skal op og fylde gap’et, I første omgang kigger jeg dog på en hurtig short hvis vi bryder 135.710 og derefter re-tester det. Mit target vil være næste support område (133.360) og der vil jeg kigge efter at købe hvis konteksten er rigtig og gå efter et gap fill.

GBPUSD

Her har vi også stadig et åbent gap fra sidste uge. Jeg kigger efter at købe omkring 1.3117 hvis sælgerne fejler ved et brud af sidste swing-low. Target på denne handel vil sandsynligvis også være et gap-fill oppe i 1.3658

EURUSD

Vi har to gode niveauer som jeg kigger på at kort på, hhv oppe i 1.1236 og i 1.1280. Det første falder sammen med .618 fibonacci ratio, men der er ikke særlig lang ned til target som vil være første niveau under. Det næste ser lidt bedre ud, og det er sandsynligvis det jeg vil sælge. Det kommer an på konteksten og hvordan prisen bevæger sig derop.

Sammenfatning

Jeg vil så vidt det er muligt komme med opdateringer på planen, både hvis jeg går ind i nogle af de nævnte setups, men også hvis der dukker nye muligheder op i løbet af ugen, hvilket der nok gør.

Hav en rigtig god trading uge og som altid er spørgsmål velkomne.

Hans Henrik Nielsen

Hans Henrik Nielsen is a very experienced day and swing trader, teacher and publisher, who in the last couple of years has produced 80-134% profit on his day trading.

3 kommentarer til “Tradingplan – uge 27

 1. Her kommer lige en lille opdatering på planen, da der er opstået en del nye setups. Jeg kigger på følgende:

  Short NZDUSD @0.7177 – vi har brudt toppen af Inside Baren på ugegrafen og er faldet en del ned. Jeg har et godt niveau at gå short på, som falder sammen med fib .382. Mit target vil være bunden af inside baren på ugen grafen. Jeg venter lige med at indsætte min salgsordre, til at markedet går over til i morgen. https://www.tradingview.com/chart/NZDUSD/lMaLPgBs-Selling-NZDUSD-7177/
  Short Crude Oil @48.09 – vi har et lille level som falder sammen med .618% fibonacci. Optimalt skal vi se en aggressiv stigning op i niveauet. Target vil være først niveau under markedet. https://www.tradingview.com/chart/USOIL/0YnWN6vY-Potential-short-Crude-Oil/
  Long USDCHF @0.9731 – Vi er brudt ud af et stort bull-flag og vi har dannet en bullish engulfing på dagsgrafen, hvilket er et af mine bias. Vi har et 1 touch level, som i sig selv ikke er super stærkt, men sammenholdt med kontekst er det godkendt. Mit target vil være toppen af bull-flaget. https://www.tradingview.com/chart/USDCHF/dHII4Xir-Buying-opportunity-USDCHF/
  Short EURUSD @1.1119 – Det ligner meget setup’et på NZDUSD. Vi har også Inside Week Failure i spil, og vi har et tidligere støtte-niveau som jeg vil sælger blindt på. Jeg skal lige have tjekket deres korrelation og hvis den er høj, vælger jeg én af dem, formodentlig nok EURUSD. https://www.tradingview.com/chart/EURUSD/fclshvag-Offering-EURUSD-1-1119/
  Short USDJPY @102.42 – sidst men ikke mindst har vi USDJPY som ser god ud ift en hurtig short. Vi har et formidabelt level som falder sammen med 50% fib. Ville rigtig gerne se at vi rally’er derop. Det ville være perfekt. https://www.tradingview.com/chart/USDJPY/MDlPjL0V-Shorting-USDJPY-102-42/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *